Cea mai delicioasă rețetă de ciorbă de perișoare. Ingredientul secret care transformă perișoarele

Ciorba de perișoare este un preparat extrem de popular în țara noastră, însă indiferent de cât de des este pregătit de-a lungul României, el încă reușește să își păstreze câteva secrete! Iar gospodinele cu experiență știu că există un ingredient secret, care poate transforma complet gustul acestei ciorbe!

Ciorba de perișoare este îndrăgită de-a lungul țării
Ciorba de perișoare este îndrăgită de-a lungul țării

Ciorba de perișoare este foarte cunoscută și îndrăgită în țara noastră, dar încă mai ascunde câteva secrete! De exemplu, un truc banal ne poate ajuta să pregătim o mâncare mult mai bună și mai fină, la care vom reveni mereu!

Tot ce trebuie să facem este să punem ceapa și carnea de două ori prin mașina de tocat, pentru ca totul să fie cât mai fin și mai fraged! De asemenea, după ce adăugăm verdeața, oul, piperul, cimbrul și orezul, în amestecul pentru perișoare, trebuie să punem și două linguri de apă rece, după care să amestecăm totul bine! Așa vom putea avea perișoare delicioase și fine, pe care le vom savura mereu!

Ce ingrediente ne trebuie pentru o ciorbă delicioasă

În primul rând, pentru a pregăti o ciorbă de perișoare delicioasă ne va trebui o ceapă, maxim doi morcovi, un ardei gras, o bucată de rădăcină de țelină, cam 300 ml de suc de roșii, sare, piper, ardei iute, borș, iar, nu în ultimul rând, verdețuri precum leuștean și pătrunjel.

Iar pentru a pregăti perișoarele, ne va trebui aproximativ 600 de grame de carne tocată, o ceapă, legume tocate cât mai bine, mărar și pătrunjel, un ou, sare, piper, cam 50 de grame de orez, iar, nu în ultimul rând, pesmet, sau, dacă dorim, griș, ori mălai.

Cum pregătim această rețetă delicioasă

Pentru a pregăti ciorba, primul pas este să tăiem legumele în cubulețe cât mai mici, iar apoi să le punem la fiert, alături de ardeiul iute. Atunci când legumele sunt pe jumătate fierte, putem adăuga și perișoarele, pe care trebuie să le verificăm constant.

Atunci când par făcute, putem pune în ciorbă și sucul de roșii, borșul, sau, dacă dorim, putem lăsa totul dulce și să pregătim o supă delicioasă. Indiferent de ce alegem, după ce mâncarea a mai fiert puțin, vom adăuga și sare, piper, iar după ce stingem focul putem pune deasupra și verdeața.

După ce mâncarea s-a mai răcorit, cam 15 minute, putem servi această ciorbă gustoasă, la care vom reveni mereu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle interviu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
muraturi freepik png
horoscop jpg
horoscop rune superluna  webp
crenvursti jpeg
horoscop webp
saratele jpeg
pizza pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net