O tânără oferă rețeta de mic dejun care a ajutat-o să slăbească 16 kilograme: „Nu mă plictisesc niciodată”
O tânără din Franța a oferit rețeta de mic dejun care a ajutat-o să dobândească silueta dorită. Ea a integrat preparatul într-un meniu sărac în calorii și astfel a reușit să slăbească 16 kilograme.

Jurnalista Rachel Hosie spune că pe tot parcursul regimului, masa sa preferată a fost cea de la primele ore ale zilei: „Ca un adevărat iubitor de mic dejun, mă duc adesea la culcare entuziasmată să mă trezesc și să iau prima masă a zilei. Pentru mine, somnul este o cale rapidă către micul dejun”, a scris acesta într-un articol publicat „Business Insider”.
În timpul dietei, ea a consumat o varietate de preparate sănătoase, însă ovăzul de la micul dejun nu i-a lipsit: „Fulgii mei de ovăz lăsați peste noapte reprezintă o modalitate perfectă de a începe ziua. Oferă proteine, energie cu eliberare lentă, carbohidrați, grăsimi sănătoase și o mulțime de micronutrienți”, a mai precizat Rachel.
Rachel: „Această rețetă m-a ajutat să slăbesc 16 kilograme”
Jurnalista a mărturisit că fulgii de ovăz au avut un rol crucial atât în dieta ei de slăbire, pe care a urmat-o în urmă cu 7 ani, cât și în cea cea menținere: „Această rețetă m-a ajutat să slăbesc 16 kilograme acum șapte ani și a jucat un rol esențial în a mă ajuta să continui să-mi ating obiectivele de sănătate. Încă mănânc ovăz de trei ori pe săptămână și nu mă plictisesc niciodată pentru că pot face atât de multe combinații diferite de arome. Există mai multe moduri de a prepara fulgi de ovăz peste noapte, dar eu mi-am perfecționat versiunea de-a lungul anilor”, a continuat tânăra.
Rețeta lui Rachel Hosie pentru slăbit, se pregătește astfel:
Ingrediente
- 40 g ovăz
- 5/10 g semințe de chia
- 1 măr ras sau 1 banană pasată
- 1 lingură fructe uscate (stafide aurii sau curmale tocate)
- 75 g iaurt grecesc
- 1 lingură chefir
- 1 praf de scorțișoară
- 1 liguriță pudră proteică
- Lapte de migdale
- Fructe de pădure
- Unt de arahide
Mod de preparare
Tot ce trebuie să faci este să amesteci toate ingredientele într-un bol (cu excepția fructelor și untului de arahide) și să le lași în frigider peste noapte. Dimineața, adaugă toppingul de fructe și unt de arahide și bucură-te de un mic dejun sănătos și sățios!
































