Reţetă de mic dejun delicioasă! Claudia Pătrăşcanu o mănâncă în fiecare dimineaţă!

Ultima actualizare:

Claudia Pătrăşcanu arată ca o puştoaica la 41 de ani, iar asta se datorează şi regimul alimentar pe care îl are. Cântăreaţa a împărtăşit, recent, cu fanii săi o idee simplă, delicioasă şi foarte hrănitoare de mic dejun. 

Claudia Pătrăşcanu foto: Instagram
Claudia Pătrăşcanu foto: Instagram

E foarte important să mâncăm micul dejun: ne dă energie şi ne pregăteşte pentru ziua pe care tocmai o începem. Nu mereu avem, totuşi, timp sau răbdare să preparăm ceva complex pentru prima masă a zilei, dar există şi variante mai rapide. Claudia Pătrăşcanu are una la care apelează zilnic şi este cât se poate de delicioasă. 

Claudia a publicat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie cu micul ei dejun preferat: fulgi de ovăz cu lapte, fructe şi ciocolată. Ingredientele sunt foarte simple şi accesibile. Ai nevoie de fulgi de ovăz, lapte de cocos, lapte de ovăz, o banană, o mână de zmeură, câteva bucăţele de ciocolată, câţiva fulgi de cocos, nişte nucă şi puţină scorţisoară. 

Aşa arată micul dejun al Claudiei Pătrăşcanu foto: Instagram
Aşa arată micul dejun al Claudiei Pătrăşcanu foto: Instagram

O masă completă, hrănitoare şi care e foarte uşor de făcut, chiar dacă nu ai mult timp să pregăteşti micul dejun dimineaţa.

Claudia Pătrăşcanu a ţinut diete de la începutul carierei muzicale

Claudia Pătrăşcanu a slăbit extrem de mult, după ce s-a despărţit de Gabi Bădălău, în 2019, cu ajutorul unui regim personalizat. Ea nu a dezvăluit exact ce a mâncat, dar efectele au fost vizibile şi Claudia s-a menţiunt de atunci la greutatea la care a visat. 

Mai de mult, solista, care a făcut parte din trupa Exotic, alături de Julia Jianu şi Andreea Bănică, a povestit că a avut de tras pentru a slăbit, când era mai mică. La 19 ani, când a debutat pe scena muzicală, ea avea 71 de kilograme şi era considerată plinuţă. Din acest motiv, Claudia a apelat la cure de slăbire nu tocmai sănătoase şi făcea mult prea mult sport, ceea ce i-a dăunat sănătăţii. Ea chiar ajunsese să leşine pe stradă. 

„Am avut o perioadă a lansării mele. Eram puștoaică, aveam 19 ani și am fost mai plinuță, aveam 71 de kilograme. Nici nu vreau să-mi amintesc ce făceam ca să slăbesc. Țineam tot felul de diete, unele chiar foarte grele, leșinam pe stradă. A fost o perioadă dificilă atunci în viața mea, pentru că eram destul de plinuță: 73-74 de kilograme, eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete. E important să faci și sport.

Leșinam la propriu pe stradă. Făceam și sport, dar mă ambiționam ca să slăbesc mai repede, eram în ascensiune muzicală și trebuia să slăbesc foarte repede. Țineam tot felul de diete. Nu pot să renunț la dulciuri, atunci aveam o ambiție să slăbesc”, a spus Claudia Pătrăşcanu, acum ceva vreme. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net