Ceaiul care ne poate scăpa de firele albe de păr. În 20 de minute putem avea un păr sănătos și frumos

Deja știm cu toții că ceaiul are nenumărate proprietăți benefice pentru sănătate, însă câți dintre noi știam și faptul că el poate fi folosit și pentru a scăpa de firele de păr alb? Mai precis, putem utiliza o mască de ceai negru pentru a ascunde părul cărunt, iar partea cea mai bună este că această mască poate fi pregătită în numai 20 de minute!

Masca din ceai negru ne poate scăpa de părul cărunt
Masca din ceai negru ne poate scăpa de părul cărunt

Indiferent cât de multă grijă avem de corpul nostru, în cele din urmă, pe măsură ce trec anii, vom începe să ne confruntăm cu problema părului alb. Iar atunci când ajungem în această situație, mulți dintre noi alegem să ne vopsim părul, însă există și metode mai simple și mai ieftine! Mai precis, putem utiliza o mască de ceai negru care este perfectă pentru a ascunde firele de păr cărunt!

Ceaiul negru nu doar că poate întuneca culoarea părului, datorită pigmenților pe care îi conține, dar poate menține și sănătatea și strălucirea părului nostru! Desigur, aceste efecte sunt temporare, iar odată ce ne vom spăla părul, ele se vor estompa. Cu toate acestea, ceaiul negru este o soluție naturală și ieftină, pe care o putem folosi de câte ori vrem!

Masca de ceai negru ne poate scăpa de părul cărunt

Pentru a pregăti această mască, tot ce trebuie să facem este să fierbem jumătate de litru de apă, alături de câteva pliculețe de ceai negru. Dacă dorim, putem adăuga și câteva crenguțe de rozmarin, care pot fi utile părului nostru.

Acest amestec trebuie lăsat la infuzat vreme de 30 – 60 de minute, pentru a fi cât mai puternic. Apoi, trebuie să adăugăm trei linguri de ulei de nucă de cocos, pe care le vom amesteca bine. Acum, totul trebuie lăsat să ajungă la temperatura camerei.

Mai departe, trebuie să ne spălăm părul la fel cum o facem întotdeauna, apoi să aplicăm acest amestec, mai ales pe zonele cu păr gri. Masca trebuie lăsată vreme de 20, până la 60 de minute, apoi trebuie să ne clătim părul cu apă caldă. La final, ar trebui să observăm că această mască naturală a reușit să acopere culoarea gri a părului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop zodii click jpeg
click (2) jpg
ardei umpluti de post shutterstock 1828185116 jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop
click ro jpg
prajitura cu pere si afine jpeg
florin dumitrescu reteta zacusca jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net