Adriana Bahmuțeanu, victima unui accident: „Sunt cusută toată!“

Adriana Bahmuțeanu a fost victima unui accident casnic. Vedeta a ajuns la spital și va trebui să stea cu mâna în ghips timp de două săptămâni. Tocmai ce se  întorsese din luna de miere petrecută în America.

Adriana Bahmuțeanu (49 de ani) a pățit-o cât de bună! Vedeta a venit însoțită de soțul ei, americanul George Restivan, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, însă cu mâna dreaptă în ghips.

Adriana a dezvăluit că a fost, recent, victima unui accident casnic destul de grav, în urma căruia a ajuns la spital.

Bahmuțeanu va sta cu mâna în ghips timp de două săpătâmîni

M-am tăiat, asta am pățit! Am dat din greșeală cu mâna peste un pahar și m-am tăiat destul de tare în el. Am ajuns la spital, sunt cusută toată, am copci. Trebuie să stau cu ghipsul ăsta timp de 14 zile. După asta, vedem cum se prezintă rana, dacă mai e nevoie de o reconstrucție.

M-am lovit chiar în seara în care a venit George din America. Eram cu trei copii în casă. A fost cam urât”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Lună de miere în America, la George acasă, cu toți copiii! „Are un pat la înălțime!”

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au făcut luna de miere în America, unde George Restivan are o casă. Adriana a vizitat pentru prima dată California. Aceștia au mers în vacanță împreună cu cei trei copii ai lor, băiatul lui George, dar și cu cei doi băieți ai Adrianei din căsătoria cu Silviu Prigoană, Maximus și Eduard.

Am fost in California prima oară. A fost frumos, a fost palpitant, dar a fost obositor, pentru că am făcut excursii în fiecare zi și excursiile în America sunt pe distanțe mari.

Mie mi-a plăcut Oceanul Pacific, un loc sălbatic, nu vedeai urmă de civilizație. Plaja superbă, totul frumos. Copiii numai în apă au stat. Mi-a placut și SanFrancisco. Am fost și în Vegas.

Am stat o lună. Noi nu prea ne-am făcut luna de miere din cauza copiilor. George are un pat la etaj, la înălțime, te sui pe scară. Toți copii ne călăreau patul că le plăcea la cucurigu, a mai spus Adriana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net