Afacerea care îi rotunjește veniturile lui Nicu Paleru. Cât de bogat este, de fapt: „Am investit în..”

Este unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică populară din România și se bucură de un succes răsunător pe toate aspectele vieții sale. Nicu Paleru mărturisește că nu doar cântările îi aduc surse importante de venit, ci și un domeniu bănos în care a reușit să investească.

Nicu Paleru / foto: Social media
Nicu Paleru / foto: Social media

Pentru Nicu Paleru primează sănătatea și fericirea lui și a celor dragi, însă nu se lasă mai prejos nici pe plan financiar și profesional, acolo unde vrea să exceleze. A reușit, după ani de muncă și susținut de soție, să bifeze mai multe reușite pe plan profesional. 

Nicu Paleru a investit în imobiliare 

Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere a mărturisit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” faptul că banii investiți în imobiliare îi rotunjesc veniturile. 

„Dumnezeu nu m-a lăsat, și drept dovadă cântări sunt și vor fi. Cât sunt solicitat, cânt cu mare drag, onorariul se știe că nu este prea mic și, mulțumită Domnului, într-adevăr, am reușit să investesc și ceva în imobiliare. 

Adică nu mă plâng. Căsuța s-a terminat și ea. E bine, suntem bine. Deci eu am spus lucrul ăsta și-l repet: din punctul ăsta de vedere, material, și orice pe lumea asta, mie mi s-au cam împlinit toate dorințele mele. Eu sunt bine, din toate punctele de vedere. Să sperăm că așa ne va ține Dumnezeu pe toți și va fi bine, cât va fi bine” - a mărturisit Nicu Paleru, în emisiunea de la Kanal D. 

Ce spune despre prietenia cu Emilia Ghinescu 

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu au format un duo de zile mari pe scenă, fiind colegi de breaslă și doi artiști renumiți, iar speculațiile referitoare la o relație care să fie mai multe decât una strict profesională și de prietenie nu au întârziat să apară. Ce a avut de declarat artistul în acest sens: 

Mi-a plăcut de Emilia și înainte de a fi și eu căsătorit prima dată. Cântam în trupe separate, eram prieteni cu toții. Fiecare om are nevoie de un motiv de a iubi. Eu nu pot să stau fără să iubesc. La vremea respectivă eram câine sur la vânătoare, iar mie îmi plăcea de ea, era nu neapărat o dragoste, ci ceva mai nevinovat. Din moment ce am înțeles că e prietenă cu chitaristul bas, am renunțat. E o chestie mai mult copilărească. N-a fost nimic mai complex, mai picant”, a declarat Nicu Paleru, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net