Alex Dobrescu îi cere iertare Cristinei Cioran. Își dorește să redevină o familie

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, își dă seama că a greșit și dorește să-și reîntrăgească familia. îi este dor de fetița pe care o are din fosta relație cu prezentatoare TV. 

Alex Dobrescu, noi declarații / foto: Arhiva Click!
Alex Dobrescu, noi declarații / foto: Arhiva Click!

Cristina Cioran a solicitat un ordin de protecție împotriva fostului iubit, motiv pentru care nu a putut fi aproape de fiica lui cu ocazia aniversării sale. Alex Dobrescu și-a cerut scuze public pentru întreaga situație și a mărturisit că dorește să își reîntregească familia. 

Alex Dobrescu: „Știu ce am de făcut acum”

Astăzi, fiica lui Alex Dobrescu și a Cristinei Cioran a împlinit vârsta de 3 ani. A sărbătorit la grădiniță și educatoarea i-a trimis mai multe fotografii tatălui ei. 

„Nu am voie, în continuare, să iau legătura cu cea mică. Am primit niște poze de la ziua ei care i-a fost serbată la grădiniță Am primit niște poze de la doamna educatoare. Am văzut că totul se desfășoară conform a ceea ce și-au dorit cei de acolo și mama ei, totul e frumos, dar nu ăsta e principalul. Am realizat că am greșit. Nu vreau să mai fie momente în viața copilului meu pe care să le văd din poze. Momente importante pe care le pierd. Știu ce am de făcut acum, știu exact ce am de făcut. Să revin în viața copilului meu, astfel încât să ne putem bucura împreună de momentele astea frumoase”, a spus Alex Dobrescu la Antena Stars.

Își dorește să fie din nou o familie 

Bărbatul și-a continuat declarațiile și a mărturisit faptul că își iubește copilul și îi pare rău pentru tot răul provocat atât micuței, cât și mamei sale. 

„Te iubesc din tot sufletul meu. Nu înțelege prea multe la 3 ani, dar trebuie să știe că o iubesc din tot sufletul meu și abia aștept să mă întorc lângă ea și lângă Cristina. Îmi pare rău pentru comportamentul avut că nu sunt acolo lângă ea, dar voi fi cât de curând”, a mai spus Alex Dobrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net