Alexandra Stan rupe tăcerea despre divorțul de Emanuel Necatu. Motivele despărțirii după 5 luni de la nuntă

Alexandra Stan, artista româncă recunoscută la nivel internațional, a vorbit despre dificultățile din ultima perioada. Cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care ea și Emanuel Necatu au ajuns la divorț. 

Alexandra Stan și Emanuel Necatu / foto: social media
Alexandra Stan și Emanuel Necatu / foto: social media

Alexandra și Emanuel s-au căsătorit după două luni de relație, și s-au despărțit după cinci luni de la nuntă, în 2021. Acum, după ani de zile, cântăreața a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie motivul care a condus la divorț. 

Alexandra Stan: „Sunt o persoană foarte emoțională”

Dacă pe plan profesional are parte de un succes răsunător, pe plan personal lucrurile nu au mers prea bine pentru îndrăgita cântăreață. 

De-a lungul timpului a fost implicată în mai multe relații toxice. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, cântăreața a fost întrebată de ce nu le evită, iar ea a răspuns că alege să înfrunte orice îi apare în viață. A menționat faptul că este o persoană emoțională și preferă să regrete ceva ce a făcut, decât ceva ce nu a făcut. 

„Sunt o persoană foarte emoțională și nu îmi place să evit lucrurile în viața mea. Îmi place să iau lucrurile așa cum sunt și chiar dacă știu că unele nu se vor termina cu bine, mie îmi place să înfrunt realitatea. Eu prefer să mă ard decât să îmi pară rău.”, a declarat Alexandra Stan la Vorbește lumea.

Ce spune despre divorț 

În urmă cu aproximativ trei ani de zile, Alexandra Stan a crezut că și-a găsit adevărata dragoste - Emanuel Necatu - cu care s-a și căsătorit destul de rapid. 

La scurt timp de la nuntă, aproximativ cinci luni, cei doi au decis să se despartă. Motivul? „Nepotrivire de caracter”. 

„Am hotărât să divorțez la doar câteva luni de la nuntă pentru că era nepotrivire de caracter. Ne-am căsătorit dintr-o nebunie și am vrut noi să facem niște lucruri, am avut niște idealuri mărețe, dar ne-am dat seama că, de fapt, nu aveau legătură cu căsătoria și că nu aveam de ce rămânem căsătoriți.”, a mai mărturisit cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horia moculescu vocea romaniei jpg
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net