Andreea Antonescu a spus adevărul! De ce s-a despărțit de fapt de Victor Vrînceanu: ,,Rămânem fericiți separați”

Despărțirea dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu a luat cu asalt lumea showbiz-ului românesc. La doar câteva luni de la nașterea fiicei lor, când mulți așteptau invitația la nuntă și la botez, artista a uimit pe toată lumea cu vestea despărțirii de tatăl celei de-a doua fiice ale sale.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit (Foto: Colaj Click!/Arhiva personală)
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit (Foto: Colaj Click!/Arhiva personală)

Deși vedeta a anunțat că nepotrivirea de caracter a fost motivul separării dintre ea și fostul redactor-șef de la Cancan, recent a discutat mai amănunțit pe marginea acestui subiect. Cum este acum Andreea Antonescu, dar și ce detalii neștiute a scos la iveală din fosta relație cu Victor Vrînceanu, rămâne să descoperiți în cele ce urmează. 

Andreea Antonescu: ,, Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Invitată în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste, cântăreața a evidențiat faptul că relația dintre ea și fostul iubit într-adevăr s-a încheiat din cauza nepotrivirii lor de caracter. După ce au conștientizat că le-ar fi mai bine separat, decât împreună, ei au căzut de comun acord să își crească fetița în cele mai bune relații, menționând că vremurile de acum nu mai mizează pe faptul că un copil trebuie crescut neapărat în sânul unei familii. 

Andreea Antonescu. Sursă foto: Social media
Andreea Antonescu. Sursă foto: Social media

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie.

Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este.”, a mărturisit Andreea Antonescu, invitată fiind la podcast.

Andreea Antonescu a fost cea care a anunțat despărțirea

Acum mai bine de două săptămâni, Andreea Antonescu urma să își șocheze fanii cu un mesaj care părea ireal pe Instagram.

Vedeta a anunțat printr-o postare pe InstaStory despărțirea de Victor Vrînceanu, motivul fiind cel enunțat și mai sus.

,,Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, transmitea Andreea Antonescu. 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net