Andreea Antonescu, adevărul despre împăcarea cu Andreea Bălan! Destinul a făcut ca ele să ajungă împreună la America Express

Andreea Antonescu a decis să îngroape securea războiului cu Andreea Bălan, iar împăcarea lor a survenit atunci când cea din urmă a fost pe punctul să-și piardă viața, după nașterea Clarei, a doua fiică a sa cu George Burcea. La aflarea veștii că buna sa prietenă cu care nu-și mai vorbise de ani de zile a fost pe punctul de a încheia socotelile cu această viață, Andreea Antonescu a lăsat în trecut neînțelegerilor lor și a mers la spitalul unde era internată aceasta.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Sursă foto: social media
Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Sursă foto: social media

În anii 2000, trupa Andre făcea furori în rândul adolescenților. Anii au trecut iar trupa Andre deja făcuse istorie. Totuși, în ciuda succesului comun, pe baza unor neînțelegeri, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să meargă pe drumuri separate. Și-au început o carieră solo și au pierdut legătura vreme de mulți ani. Despre povestea lor a vorbit detaliat chiar Andreea Antonescu, în cadrul unui podcast.

Andreea Antonescu: ,,Aș fi putut pierde un om foarte important”

Invitată la podcastul lui Radu Țibulică, Andreea Antonescu și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre etapele prieteniei dintre ea și Andreea Bălan.

După ce a aflat că buna sa prietenă și colegă era pe punctul de a-și pierde viața, Andreea Antonescu și-a călcat pe orgoliu și a mers la spital. Atunci cele două nu doar că au ales să-și reînvie prietenia, ci au refăcut trupa Andre.

,,Cine a revenit cu ideea de a face Andre? Mă întorsesem în țară și am aflat că Andreea urmează să nască. Am aflat și de nefericitul moment, cum că era să-și piardă viața în urma nașterii Clăriței. Nu am stat pe gânduri, deși noi nu mai vorbisem de ani de zile, m-am dus la ea la spital. Era internată la terapie intensivă.

Andreea Antonescu. Sursă foto: Social media
Andreea Antonescu. Sursă foto: Social media

Noi nu mai vorbisem de câțiva ani și am senzația că eram și certate, că de asta nu vorbisem, dar nu mai știu motivul. A fost pentru prima oară în viața mea când dincolo de orgoliu aș fi putut pierde un om foarte important, care n-ar fi avut habar cât de mult înseamnă pentru mine. Exact ca povestea cu tatăl meu.”, a povestit Andreea Antonescu, în podcastul lui Radu Țibulică. 

Și-au fost mereu alături, în ciuda neînțelegerilor

O prietenie este presărată cu momente bune, dar și mai puțin bune. În ciuda certurilor și împăcărilor, Andreea Antonescu a mărturisit că mereu a ținut legătura cu Andreea Bălan, mai ales când lumea lor se prăbușea.

„Eu am ținut legătura cu Andreea, atunci când nouă ne-a fost greu. De fiecare dată când ne era bine, noi nu țineam legătura. Dar dacă treceam prin momente grele, eu sau ea, cealalata era prima persoana care era contactata.

Legatura asta dintre noi doua la greu a fost dintotdeauna. Eu și Andreea nu suntem persoane care să stea toata ziua la cafea, dar cand ne-a fost greu, acolo am fost. Pana la 3-4 dimineata. Cu nopti planse, cu suflet distrus, cu mușcat din pereți, întins pe jos pe gresie.”, a mai spus Andreea Antonescu, în timpul podcastului.

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net