Apar două noi posturi de televiziune, în România. Iubitorii de filme vor fi în extaz

În peisajul televiziunilor din România se ivește prezența a două noi posturi de filme. Platforma lor de streaming este prezentă deja la noi în țară de mai bine de un an, dar se vor extinde și la TV.

Apar două noi televiziuni Foto: Unsplash
Apar două noi televiziuni Foto: Unsplash

Două televiziuni de filme

Piaţa de televiziune creşte în România cu două noi televiziuni de filme. Este vorba despre posturile SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2, care urmează să apară în curând şi în ţara noastră.

Cele două televiziuni sunt licenţiate în Suedia şi au notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la lansarea în România. Potrivit documentaţiei depuse la CNA, televiziunile vor mai fi disponibile şi în Suedia, Norvegia, Danemarca şi Finlanda. 

SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2

SkyShowtime este deja prezentă de mai bine de un an în România prin platforma de streaming cu acelaşi nume. Pe platforma SkyShowtime sunt, în prezent, titluri precum Oppenheimer, seria Star Trek, seria Misiune Imposibilă, Darkest Hour şi Jurasic World.

SkyShowtime este un joint venture format din Comcast şi Paramount Global, SkyShowtime şi include producţii de la Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks, Parampunt, Showtime şi Peacok. 

Televiziunea din România care s-a închis

Televiziunea locală Mix Tv din Brașov a fost închisă definitiv, după ce CNA a retras licența postului înființat de Aristotel Cănescu, unul dintre membrii PNL. Postul de televiziune a încetat să mai emită emisiuni încă de la începutul lunii aprilie, iar recent, CNA a retras licența postului la solicitarea forului audiovizual. Televiziunea lui Cănescu a intrat deja în insolvență, iar dacă se dorea continuarea sa, trebuia să fie depus un dosar complet de prelungire. Cei de la Mix TV au solicitat retragerea licenței.

Televiziuni care au apărut în martie 

Din luna martie, milioane de români găsesc în grila de programe trei canale noi. Acestea au primit deja aprobarea CNA-ului și au început să transmită în întreaga țară. Este vorba despre TVR Sport, Nostalgia TV și Prima Food & Travel. Aceste canale sunt orientate către publicul pasionat de sport, de filme și, respectiv, de aventurile culinare și călătorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net