Ce diferență uriașă de vârstă este între Octavian Ene și Daniela Nane. Cum s-au cunoscut cei doi și când au apărut primii fiori ai dragostei

La începutul acestui an, în luna februarie, Daniela Nane a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Octavian Ene, un tenor și profesor universitar. Ulterior, prin intermediul rețelelor de socializare, actrița anunța divorțul de Adrian Cioroianu, cel care i-a fost soț aproape opt ani de zile. Ce nu mulți știu este faptul că între artistă și actualul iubit există diferență uriașă de vârstă.

Ce diferență uriașă de vârstă este între Octavian Ene și Daniela Nane / foto: arhiva Click!
Ce diferență uriașă de vârstă este între Octavian Ene și Daniela Nane / foto: arhiva Click!

În luna februarie a acestui an, fanii au fost luați prin surprindere de vestea care a zguduit showbizul românesc. Daniela Nane a anunțat divorțul de Adiram Cioroianu și a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Octavian Ene! Mai exact, cei doi se sărutau cu patos în fața hotelului Hilton, pe Calea Victoriei și, mai apoi, în mașina tenorului și actualului profesor universitar de la Facultatea de Istorie de la Universitatea București și director al Bibliotecii Naţionale a României.

De asemenea, ce mulți nu știu este faptul că Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, s-a îndrăgostit de un bărbat cu mult mai mic decât ea. Octavian Ene nu are nici 30 de ani. Cu toate că între cei doi este o diferență de peste 20 de ani, ei nu țin cont de acest detaliu și își trăiesc frumoasa poveste de dragoste.

Invitați recent în emisiunea „La Măruță”, Daniela Nane și Octavian Ene au vorbit deschis despre relația lor. Fosta Miss România a dezvăluit că  mariajul cu Adrian Cioroianu era încheiat de aproape 3 ani când și-a găsit fericirea în brațele tenorului.

Cum s-au cunoscut Octavian Ene și Daniela Nane

Eu nu sunt datoare să spun: Știți? Eu vreau să mă mărit! Eu vreau să divorțez! Eu înțeleg că sunt o persoană cunoscută și că lumea e curioasă, dar pe mine nu mă interesează nimeni ce face, când face, cu cine se căsătorește, când divorțează, de ce. (…)

Dacă fiecare om din public care ne ascultă, dacă ar fi nevoit să anunțe de fiecare dată ce se întâmplă în viața lui, nu cred că ar fi confortabil. E o chestie asumată, nimeni nu a înșelat pe nimeni. Noi nu ne-am ascuns, doar că nu am anunțat în presă. Opt ani am fost căsătorită (n.r. – cu Adrian Cioroianu)”, a spus actrița, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Totodată, iubițelul mai tânăr al artistei a dezvăluit cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi:

Ne-am cunoscut la teatru unde lucram amândoi. Eu lucram deja de vreo doi ani și jumătate când a venit Daniela acolo. (…) Eu nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea”, a dezvăluit el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net