Ce flori se plantează în luna august! Secretul pentru a le îngriji pe fiecare

August este luna ideală pentru a adăuga culori și vitalitate grădinii tale. În această perioadă, există o varietate de flori care pot fi plantate cu succes, oferindu-ți o grădină frumoasă și vibrantă. Iată câteva dintre cele mai potrivite flori pentru plantarea în august și sfaturi pentru îngrijirea lor.

Secretul pentru a le îngriji pe fiecare
Secretul pentru a le îngriji pe fiecare

Ce flori se plantează în luna august! Secretul pentru a le îngriji pe fiecare 

Crizantemele

Crizantemele sunt flori perene care înfloresc toamna, aducând culori vii în grădină. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, inclusiv galben, alb, roz și roșu și sunt perfect de plantat în luna august. Pentru a te bucura de ele cât mai mult, plantează-le într-un loc însorit, cu sol bine drenat. De altfel, este bine să le uzi regulat însă nu necesită cantități considerabile. Este bine să aplici îngrășământ o dată la 4-6 săptămâni. În plus, odată ce vezi că florile se ofilesc este bine să le tai pentru a stimula înflorirea unora noi.

Echinaceea

Echinaceea, cunoscută și sub numele de coneflower, este o plantă perenă robustă care atrage fluturii și albinele, fiind perfectă pentru grădinile de vară târzie.  Plantează echinaceea într-un loc însorit li ud-o moderat, este tolerantă la secetă. Nu necesită fertilizare frecventă, doar un compost bine descompus la începutul sezonului de creștere.

Sedum

Sedum cunoscută drept „floarea de piatră", este o plantă suculentă perenă care înflorește în toamnă și este extrem de ușor de întreținut. Plantează sedum într-un loc cu soare plin și ud-o mai rar.  Aplică un îngrășământ ușor o dată pe an, primăvara. Nu necesită tăiere frecventă, doar îndepărtează părțile uscate pentru a menține aspectul îngrijit.

Aster

Asterii sunt flori perene care înfloresc în august și septembrie, oferind un spectacol de culori de la alb la mov și albastru. Asterii preferă locurile însorite și solurile bine drenate. Menține solul uniform umed. Folosește un îngrășământ cu eliberare lentă primăvara. Taie florile ofilite pentru a prelungi perioada de înflorire și pentru a stimula creșterea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net