Ce vor face Szilard și Variu, câștigătorii de la „Insula de 1 milion” cu banii? Amândoi au plecat acasă cu 260.000 de lei de căciulă!

„Insula de 1 milion", cel mai mare experiment social din istoria televiziunii, și-a desemnat, sâmbătă seara, câștigătorii la Kanal D. Szilard și Variu sunt cei doi luptători care au reușit să acumuleze cele mai multe brățări și să ajungă în etapa finală a competiției. Fiecare dintre cei doi competitori au reușit să plece de pe insulă cu câte 260.000 de lei. Câștigătorii au dezvăluit și cum vor cheltui banii câștigați. 

Sâmbătă seară, s-a scris ultimul capitol al show-ului  „Insula de 1 milion", difuzat la Kanal D. Argentina, Variu, Liviu, Jaguaru, Alex și Szilard au fost cei șase protagoniști ai acestui act final, fiind ultimii șase temerari care au reușit să ajungă în Marea Finală a competiției la „Insula de 1 milion", dintre cei 50 de curajoși care s-au înscris în cel mai amplu experiment social. 

Fiecare dintre cei care au părăsit competiția au dat dovadă de determinare, voință, putere fizică și psihică, însă cei șase finaliști sunt cei care au rezistat până la final făcând față testelor dificile, foamei, dorului de familii, dar și de prieteni. 

Toți concurenții au rămas, după experiența din Republica Dominicană, nu doar cu lecții de viață importante, dar și prietenii pe viață. 

Szilard și Variu, marii câștigători, au plecat acasă cu 260.000 de lei de căciulă 

Szilard, cel mai bogat om de pe insulă, cu brățări valorând 500.000 de lei, a reușit să se califice direct în finală. Variu, Liviu, Argentina, Jaguaru și Alex au avut de parcurs cel mai lung și dificil traseu de până acum, pentru a ajunge în etapa finală a marii finale de la  „Insula de 1 milion". 

Fiecare dintre cei cinci concurenți, care au intrat, sâmbătă seară, în prima probă au dat dovadă de putere, determinare și ambiție, pentru a trece toate obstacolele de pe traseu, însă, cel care a reușit să ajungă în Marea Finală, alături de Szilard, terminând primul proba, a fost Variu. 

Regula de la începutul acestui show a fost aceea că brățările rămân pe insulă, astfel încât cei patru care au părăsit insula, Argentina, Jaguaru, Liviu și Alex, au avut de ales cui anume vor lăsa brățările, pe care le-au acumulat de-a lungul competiției. 

Pentru echilibrul jocului, toți cei care nu s-au calificat în Marea Finală au decis să cedeze brățările lor lui Variu, care a reușit să adune astfel suma de 500.000 de lei, exact ca Szilard.

Fiecare dintre cei doi finaliști au luptat cu lipsurile, cu strategiile competitorilor, cu dorul pentru visul unei vieți mai bune pentru el și cei dragi de acasă. 

Szilard:  „Încerc să pun pe picioare o afacere, care a pornit ca un hobby”

 „Eu am avut o perioadă destul de grea, destul de complicată în ultimii ani. Am avut și o problemă medicală destul de gravă…Show-ul acesta mi-a venit ca o mănușă. 

Mi-am dorit extraordinar de mult să ajung aici, m-am bucurat foarte mult să ajung aici....Eu, toată viața mea, am lucrat mai mult pentru alții și am rămas cumva pe dinafară. 

Stau singur, stau în condiții grele, și încerc să pun pe picioare o afacere care a pornit ca un hobby, dar prin asta văd o satisfacție foarte mare", a declarat Szilard, dezvăluind astfel ce va face cu cei 260.000 lei obținuți ca premiu. 

Variu:  „Vreau să îmi continui proiectul pe care l-am început cu casa”

Variu a mărturisit și el că va folosi banii pentru a-și termina casa, unde va locui împreună cu familia lui.

 „Vreau să îmi continui proiectul pe care l-am început cu casa, să îmi finalizez proiectul...și să pot să le ofer fetelor mele un drum în viață", a spus Variu, la finalul primei probe.

Proba finală a fost una care a pus la grea încercare nervii celor doi concurenți, fiind una plină de tensiune, în care aceștia  au avut șansa de a transforma valoarea brățărilor în bani.

Fiecare dintre cei doi concurenți au avut propria strategie de a alege cutiile în care se aflau fie bani, fie bomba care le detona câștigurile acumulate. S-au susținut, s-au rugat și s-au încurajat unul pe celalalt. 

Primul care a făcut slalom printre cutii, încercând să o evite pe cea care conținea bomba, a fost Szilard. Acesta a avut o strategie pe care a gândit-o de la început, alegând numerele care însemnau ceva pentru el. 

Variu i-a urmat strategia și a încercat să  „simtă" energia cutiilor. Ambii concurenți s-au oprit dupa ce au deschis doar 12 cutii fiecare, din cele 25 care le revenea și se întorc acasă cu 260.000 de lei, bani cu ajutorul cărora își vor vedea visul implinit pentru care s-au aventurat în Republica Dominicană.

 „Tati, când a plecat de acasă, v-am promis că o să lupt, că nu o să vă dezamăgesc și am zis că o sa ajung în Marea Finală, am plecat cu gândul acesta. 

Nu mă gândeam că o să ajung să deschid atâtea cufere, dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea și norocul să pot deschide atâtea cutii. O parte din visurile pe care le-am avut de acasă o să le îndeplinesc acuma și vă mulțumesc și vă iubesc mult", a mai spus Variu.

 „O sa îmi reîncep viața, practic de la zero… Am multe greșeli, foarte multe satisfacții, dar niciun regret. Am știut de la primul moment ce vreau, am fost printre puținii concurenți care a realizat că jocul asta este individual", a mai spus și Szilard, la finalul competiției. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net