Câștigătorii celei de-a opta gale «Te cunosc de undeva!» au făcut un show incendiar!

Ultima actualizare:

Cea mai recentă ediție a show-ului transformărilor radicale ,,Te cunosc de undeva!", difuzat pe Antena 1, a fost câștigată de către Alexia Țalavutis și Dima Trofim cu un o reprezentație memorabilă și un artist emblematic, Prince. 

image

Aseară, Antena 1 a devenit lider de audiență, în timpul difuzării emisiunii ,,Te cunosc de undeva" potrivit datelor oferite de Kantar Media. Show-ul a înregistrat în intervalul 19:59 – 00:11, 5.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.1%, urmată de Pro TV, cu 4 puncte de rating și 13.5% cota de piață.

Vezi și: S-a aflat ce vedetă negociază cu producătorii de la «Te cunosc de undeva», pentru noul sezon

La nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, înregistrând o audiență de 4.9 puncte de rating și 16.7% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.1 puncte de rating şi 13.8% cota de piaţă.â

Minutul de aur a fost 22:18 când peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit jurizarea celei mai noi ediţii ,,Te cunosc de undeva!", la Antena 1.

Ediția dinainte de semifinală a fost spectaculoasă și fiecare dintre concurent a dorit să dea ce e mai bun pe scena transformărilor. Competiția pentru premiul cel mare a fost una strânsă. Surorile Odagiu au interpretat cunoscutul hit ,,Umbrella", al artistei Rihanna, piesă care a lansat o adevărată isterie la vremea ei. Emi și Cuza s-au străduit să intre în pielea personajului Rag’n’Bone –Human, oferind un show plin de emoție. 

Interesant de aflat și: Surorile Odagiu de la Te cunosc de undeva, în doliu. «S-a mutat pe un alt cer»

Maria Buză și Paula Chirilă s-au transformat în Bonnie Tyler și au interpretat marele hit Holding out for a hero. Anisia Gafton și Ionuț Rusu au avut un moment plin de senzualitate când s-au transformat în Camila Cabello și Shawn Mendes, pentru piesa Senorita.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au intrat în pielea lui Harry Styles și Shania Twain și au format un duo pentru piesa ,,Man I feel like a woman".

Romică Țociu și Carmen Chindriș au oferit un moment special cu piesa ,,My Way", în persoana regelui rock'n'roll Elvis Presley.

  Următorul moment l-a adus în fața publicului pe Prince

 Alexia și Dima s-au transformat în Prince și au impresionat publicul cu un moment de senzualitate și dans. Ultimul act al serii a fost Zarug și Jazzy Jo care s-au transformat în Edith Piaf și au cîntat ,,imnul"  Je ne regrette rien.

După opt transformări spectaculoase, jurații au ajuns la concluzia că Alexia și Dima merită să fie desemnați mariii câștigători. Cu câte două gale câştigate, Alexia şi Dima şi emi şi Cuza sunt cei care vor debuta cu un duel în semifinala difuzată sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1, pentru ca la finalul duelului să se decidă primul cuplu care va intra în marea finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net