Cine îi va lua locul lui Dan Capatos la Xtra Night Show! Fanii sunt în delir și abia așteaptă să îi vadă pe post!

Ultima actualizare:

Toamna vine cu schimbări mari la Antena Stars! Dan Capatos își ia „la revedere” de la Xtra Night Show și revine la emisiunea care l-a consacrat și anume „Un Show Păcătos”. Asta nu înseamnă că fanii nu se vor mai bucura de Xtra Night Show, dimpotrivă! O vor face, însă într-un format puțin mai diferit! Cum toți se întreabă cine îi va lua locul lui Capatos, ei bine, trebuie să știți că la cârma show-ului  vor sta super duo-ul format din Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu!

Capatos nu va mai prezenta emisiunea Extra Night Show
Capatos nu va mai prezenta emisiunea Extra Night Show

Cine îi va lua locul lui Dan Capatos la Xtra Night Show?

Acum că ne-am liniștit cu toții și am aflat că Xtra Night Show nu dispare de pe post, trebuie să lămurim câteva aspecte. De acum încolo, emisiunea va fi difuzată în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21:30. Acolo, ne vor da întâlnire îndrăgiții Andrei și Natalia care ne așteaptă cu subiecte picante, așa cum ne-au obișnuit. Startul îl vor da chiar vinerea aceasta, 26 august! Asta, în timp ce „Un Show Păcătos” va fi difuzat de luni până joi de la aceeași oră. Alături de Capatos va fi prezentă și îndrăgita Mara Bănică pe care o leagă o prietenie de 30 de ani de prezentator. 

Fanii sunt în delir și abia așteaptă să îi vadă pe post!
Fanii sunt în delir și abia așteaptă să îi vadă pe post!

„S-a produs printr-o ofertă de nerefuzat la capitolul sentimental: adică o emisiune cu Dan Capatos!”, a spus Mara pentru Click!

Totodată, sexy Natalia Mateuț a declarat că se simte extrem de entuziasmată de acest nou început și suntem convinși că va face o treabă extraordinară. Vedeta este fericită și că va continua proiectul alături de partenerul său de platou, Andrei Ștefănescu.

„Tot timpul, toamna aduce lucruri şi schimbări bune pentru fiecare dintre noi, şi aşa se întâmplă şi pentru mine. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc şi fericită că aici, la Antena Stars, am învăţat televiziune. Iubesc ceea ce fac şi vin cu drag la job, iar asta nu-i deloc puţin lucru. Televiziunea este marea mea pasiune şi atunci când mi se oferă un nou proiect nu pot decât să mă bucur şi să primesc confirmarea faptului că ceea ce fac, fac bine.

Împreună cu partenerul meu, Andrei Ştefănescu, promitem să aducem în faţa oamenilor la fel de multă efervescenţă, energie, glume, materiale şi interviuri, dar şi invitaţi în exclusivitate. Ne bucurăm că putem să continuăm ca şi colegi, deoarece eu şi Andrei am format de-a lungul timpului o echipă frumoasă, ne-am făcut treaba foarte bine în orice proiect am fost implicaţi. A fost un an foarte frumos alături de echipa lui Dan Capatos, continuăm să fim colegi şi asta nu face decât să ne bucure! Abia aştept să începem!”, a declarat vedeta.

Când a început Natalia Mateuț să lucreze în televiziune

Banner Natalia Mateuț

În urmă cu ceva vreme, Natalia Mateuț declara în exclusivitate pentru Click! că și-a început cariera în televiziune de la vârsta de 20 de ani și că acest lucru este cea mai mare realizare a ei, în condițiile în care, bruneta are 34 de ani în prezent. Tânăra ne-a spus că acesta a fost visul ei dintotdeauna și că a obținut totul prin muncă grea. Imediat cum a terminat liceul, Natalia a știut că drumul ei se îndreptă spre facultatea de jurnalism pe care a terminat-o cu brio. Și-a găsit de muncă rapid și iată, că de 14 ani continuu bucură oamenii cu prezența sa pe micile ecrane.

Am terminat jurnalismul, de mică mi-am propus să fac asta, o fac cu mare drag și mă bucur că pot să fac zilnic ceea ce mi-am dorit de mică și încerc să devin din ce în ce mai bună.” a spus prezentatoarea pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net