Diana Dumitrescu, totul despre relația cu soțul său: „I-am zis că eu vreau să mor prima. Suntem certați de 2 zile”

Diana Dumitrescu (40 de ani) nu își vede viața fără soțul său, Alin Boroi! Cei doi se iubesc de nouă ani iar din 2018, actrița și afaceristul au decis să se și căsătorească. Pentru că au crezut în iubirea lor eternă, Diana și Alin au acum un prichindel de patru anișori, pe nume Carol.

Diana Dumitrescu își adoră soțul! Vedeta a declarat public cât de mult își iubește partenerul dar și cât de afectat este mariajul lor în momentele în care apar discuții contradictorii.

„De oricât de multe probleme ne-am lovi eu și Alin de neînțelegeri, de certuri sau ne-am jigni sau alte lucruri, noi doi suntem făcuți unul pentru celălalt și i-am spus că prin toate încercările prin care a trecut relația noastră timp de nouă ani nu mai scapă de mine. Este pe viață! Adică cum, necum, cu suferințe, cu lacrimi, vom trece peste toate dar vom rămâne împreună până la adânci bătrâneți. I-am zis că eu vreau să mor prima că nu pot să trăiesc fără el. Este foarte simplu! Eu nu pot să îmi imaginez nici măcar o secundă viața fără el și spun asta în condițiile în care noi doi suntem certați de vreo două zile.

Eu nu pot să văd viața mea fără acest bărbat lângă mine. Eu fără el să vorbesc la telefon de patru – cinci ori pe zi, să îl sun și să îl întreb ce face și unde este sau să mă sune să mă întrebe dacă sunt bine și să îmi trimită mesaje. Eu nu îmi văd viața fără el și nu văd alt bărbat în locul lui. Eu pe el îl vreau, așa cum este el cu bune și cu rele ale lui pe care eu le-am învățat și cu care sunt obișnuită, eu nu mai văd altfel viața”, a declarat Diana Dumitrescu în cadrul podcastului “TeAscult” cu Ilinca Vandici.

Un copil, o împlinire

Diana Dumitrescu a mai mărturisit și cât de mult li s-a schimbat viața de cuplu de când a venit pe lume puștiul lor:

„Când a apărut Carol am fost extrem de fericiți. După ce a venit copilul a fost și ceva și foarte ușor dar și foarte greu. A fost foarte ușor că am avut-o pe mama care a stat la mine și ne-a ajutat extrem de mult dar a fost și greu pentru că ne-a luat și vreo doi ani să ne obișnuit cu ideea că nu mai suntem doi tâmpiți și facem ce vrem, când vrem...de exemplu să ne trezim la două noaptea și să vrem să mergem la ce discotecă sau să mergem să stăm pe terasă până la patru și să bem un sprinț...nu mai merge. Pentru că nu mai poți să încui ușa la casă, când ai copil, și să spui că te întorci când o fi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net