Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența

Dispare încă o televiziune din România. Mix TV, o televiziune locală din Brașov, s-a închis oficial! Ea era fondată și deținută de către fostul baron local Aristotel Căncescu, care a deținut funcția de şef al Consiliului Judeţean Braşov, din partea PNL.

Dispare o televiziune din România. CNA deja i-a retras licența
Dispare o televiziune din România. CNA deja i-a retras licența

Chiar la începutul lunii aprilie, Mix TV și-a oprit emisia, iar presa locală relatează faptul că CNA a decis deja să retragă licența acestei televiziuni. Canaris SRL, societatea care opera postul de televiziune, a fost cea care a solicitat Consiliului Național al Audiovizualuluiui să retragă licența. Mix TV și-a oprit transmisia înca de pe data de 1 aprilie, iar inspectorul CNA din zonă a explicat faptul că societatea Canaris SRL se află în insolvență.

În această vară, pe data de 18 iunie, ar fi urmat ca licența acestei televiziuni să expire, iar cum societatea care o opera se află în insolvență, nu se putea depune dosarul complet pentru prelungirea licenței.

Emisia s-a oprit din 1 aprilie

Onelia Pescaru, care s-a aflat la conducerea Mix TV vreme de 22 de ani, dare plecase deja de aproximativ 3 ani de la trustul de presă condus de Aristotel Căncescu, a comentat pe contul ei de Facebook închiderea postului.

„A fost un final aşteptat, previzibil, prefaţat de o agonie tristă şi urâtă…

Din păcate, trusturile de presă sunt afaceri şi, chiar dacă la temelia lor se pune atât de mult suflet, banul e cel care contează şi cel care dictează. Noi, jurnaliştii, suntem doar cronicarii clipei, pentru că munca asta este pe cât de grea şi frumoasă, pe atât de efemeră. Ştirea zboară cum s- a terminat de difuzat, emisiunea la fel, pentru că vin altele şi altele şi totul este rapid uitat şi iute înlocuit. Că aşa e viaţa”, a scris Onelia Pescaru.

Aristotel Căncescu / captură: Antena 3
Aristotel Căncescu / captură: Antena 3

Televiziunea Mix TV, deținută de către fostul baron local Aristotel Căncescu, și-a închis emisia încă de pe data de 1 aprilie, iar CNA a retras deja licența postului. Mix TV și-a oprit emisia după 25 de ani de existență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net