DJ Silviu Andrei, în doliu. Mama lui a murit. Anunţul făcut de Dan Capatos

Silviu Andrei, DJ-ul emisiunii Xtra Night Show, este ├«n doliu. Mama lui a murit, recent, a┼ča c─â el nu a putut fi prezent vineri seara ├«n platoul show-ului prezentat de Dan Capatos. 

dj silviu andrei jpeg
Mama lui Silviu Andrei a murit

├Än cadrul edi┼úiei de vineri, 29 aprilie, a emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a explicat c─â Silviu Andrei nu este ├«n platou pentru c─â mama lui a murit recent. ├Än plus, DJ-ului va lipsi o vreme de la show, penru a se ocupa de cele mecesare ├«nmorm├ónt─ârii, dar ┼či pentru a se reface dup─â pierderea suferit─â. Colegii lui i-au transmis, cu aceast─â ocazie, condolean┼úe.

Dan Capatos nu a oferit mai multe detalii despre moarte mamei lui Silviu Andrei, dar nici despre starea de spirit a DJ-ului. 

ÔÇŁSilviu ╚Öi-a pierdut mama. Mama lui a decedat. ├Äi transmitem condolean╚Ťe ╚Öi s─â fie puternic s─â dep─â╚Öeasc─â aceast─â cump─ân─â mare. ├Äl a╚Ötept─âm aici c├ónd o s─â poat─â s─â vin─â, c├ónd ╚Öi-o reveniÔÇŁ, a declarat Dan Capatos, ├«n edi┼úia din 29 aprilie a emisinii de la Antena Stars. 

Silviu Andrei a publicat ┼či el o fotografie pe contul s─âu de Instagram, cu mama sa, al─âturi de un mesaj pentru cea care i-a dat via┼ú─â ┼či care a trecut, acum, ├«n nefiin┼ú─â. 

image
Mama lui Silviu Andrei a murit

"Mama mea scump─â, mereu ai fost un ├«nger pe p─âm├ónt. Ai urcat l├óng─â ├«ngerii adev─âra┼úi ├«n ceruri. Dumnezeu s─â te aib─â ├«n paza lui pentru totdeauna", au fost cuvintele publicate de Silviu Andrei. 

Tatăl lui Silviu Andrei a murit în 2016

stanga
dreapta
silviu andrei jpeg
Silviu Andrei s a pozat pe "bud─â" jpeg
dj silviu andrei jpeg
dj silviu andrei jpeg
Silviu Andrei jpeg
silviu andrei jpeg
Dan Capatos ┼či Silviu Andrei ┼či au petrecut vacan┼úa ├«n America jpeg

DJ-ul emisiunii Xtra Night Show a mai suferit o lovitur─â grea, acum mai bine de ┼čase ani, c├ónd tat─âl lui a murit. Vestea a venit cu doar dou─â s─âpt─âm├óni c├ónd mama lui Silviu Andrei ├«l anun┼úase de moartea b─ârbatului, care s-a dovedit, atunci, a fi fals─â. Din p─âcate, p─ârintele omului de televiziune s-a stins din via┼ú─â, la scurt timp. 

La aceea vreme, Silviu a mers la Ia┼či, ora┼čul din care este originar, pentru a-┼či ├«ngropa p─ârintele. El a publicat ┼či un mesaj, pe pagina sa de Facebook, ├«n care a m─ârturisit c─â a avut o rela┼úie mai dificil─â cu tat─âl s─âu, dar care se ├«mbun─ât─â┼úise ├«n ultimii ani. Silviu a men┼úionat c─â regret─â c─â nu a apucat s─â petreac─â mai mult timpul cu tat─âl s─âu, dar c─â nu are cum s─â schimbe lucrurile. 

"Da, dup─â zvonul din urm─â cu dou─â s─âpt─âm├óni c─â ar fi murit, de data asta tat─âl meu chiar s-a stins. L-am ├«nmorm├óntat la Ia┼či. Am povestit pe facebook c─â rela┼úia noastr─â a devenit mai solid─â ├«n ultimii ani. Probabil v├órsta i-a dictat s─â apeleze la con┼čtiin┼ú─â. ├Ämi pare r─âu c─â n-am putut s─â ne povestim mai multe, dar asa e ├«n via┼ú─â. Nu po┼úi fi fiul cuiva cu de-a sila. Nu po┼úi fi tat─âl cuiva dac─â nu sim┼úi cu adev─ârat. Eu sunt ├«mp─âcat. Sper c─â ┼či el. Dumnezeu s─â-l odihneasc─â! Iubi┼úi-v─â p─ârin┼úii ┼či ave┼úi grij─â de ei, orice ar fi. Mul┼úumesc tuturor pentru sus┼úinere", a fost mesajul publicat de Silviu Andre, ├«n 2016, dup─â ce ┼či-a ├«nmorm├óntat tat─âl.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg