Drama lui Daniel Pavel. Mama lui a murit de cancer la sân: «Am plâns cum am plâns de puține ori»

#Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România” de la Pro TV, a dezvăluit că mama sa a murit de cancer la sân în urmă cu mai bine de șapte ani, în 2014.

image
Daniel Pavel a fost afectat de moartea mamei, în 2014 foto: Instagram

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Daniel Pavel a povestit drama vieții sale, moartea mamei sale, care a avut cancer la sân, în 2014. Prezentatorul a spus că mama lui s-a operat inițial, în 2009, dar boala a recidivat și a fost fatală. Daniel a recunoscut că această cumpănă a fost cea mai grea din viața lui.

”Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care  viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală”, a declarat Daniel Pavel.

Daniel a mai spus că ar fi vrut ca mama lui să fie încă alături de el și să îl vadă unde a ajuns acum. Mai mult, el a recunoscut că nu a ”digerat” bine trauma pe atunci când s-a întâmplat și că poate ar fi trebuit să fie mai atent la ce a vrut să spună viața.

”Ar fi fost minunat să mă vadă aici, la Survivor. Eu am plecat la Viena imediat după, așa a fost conjuctura. Nu a fost un boost, e o suferintă asupra căruia ar fi trebuit să ma aplec mai mult”, a completat Daniel.

Mama lui Daniel Pavel a fost asistentă medicală

Prezentatorul Survivor a mai povestit că mama lui era o femeie bândă, care lucra ca asistentă și diferită de tatăl lui.

”Mama era foarte blandă, avea blondă, avea ochi verde pădure, mama cânta la chitară, mama vorbea limba engleză într-un București al anilor 60, era asistentă. Era opusul tatei. Tata era mereu nervos. Eu l-am moșnetit pe tata. Tot ce mai am de la tata, acolo, pe traseu, la Survivor”, a spus Daniel.

Fiul lui Daniel Pavel poartă numele mamei

image
Daniel Pavel, alături de fiul său Foto: Instagram

Daniel Pavel are un băiat, Antoniu Constantin, care poartă numele mamei sale. Băiatul are 17 ani și provine dintr-o relație anterioară, cu o femeie de afaceri, Anca. El și mama lui locuiesc la Viena. Daniel are numai cuvinte de laudă pentru fiul său, dar și pentru mama sa.

"Îl cheamă Antoniu Constantin, după mama. E un copil astral, mă uit la el și nu știu cum să exprim cât de multe sentimente am pentru el. Cred ca a venit sa ne așeze vietile, sigur, e o povară mare pentru un copil, dar e special. E la Viena, a nativ în germană, franceză și engleză, e la școala franceză acolo. E un copil dorit, iubit, nu am fost căsătorit cu mama lui, valurile vietii ne-au facut sa nu oficializam. Mama lui e o femeie incantatoare, e femeie de afaceri, fiica de diplomati”, a povestit Daniel Pavel.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub dan negru jocul cuvintelor png
FotoJet jpg
280373009 5243539509036447 3539731529366902014 n jpg
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg