Emil Rengle a r─âbufnit la Survivor! Uimitor ce cuvinte folose╚Öte pentru a-╚Öi descrie colegii: ┬źEste speriat de bombe┬╗!

#Survivor România

Noi momente tensionate la Survivor Rom├ónia. Protagoni╚Ötii celui mai recent conflict sunt coregraful Emil Rengle ╚Öi TJ Miles, din echipa Faimo╚Öilor. 

image

Tensiunile par s─â escaladeze ├«n echipa Faimo╚Öilor. Deja au pierdut trei membri ai echipei, ├«ns─â juc─âtorii nu au renun╚Ťat la orgolii ╚Öi nici nu au desoperit ├«nc─â o modalitate de a func╚Ťiona eficient ╚Öi armonios. TJ Miles a fost cel care a lansat un atac la adresa lui Emil Rengle. Deranjat de faptul c─â Rengle este "mult prea sensibil", TJ i-a repro╚Öat atitudinea avut─â, de╚Öi martori erau mai mul╚Ťi colegi. 

ÔÇ×╚śtii cum e╚Öti...Pot s─â spun? Nu vreau s─â te deranjez. E╚Öti pu╚Ťin mai feminin dec├ót mineÔÇŁ, a decretat TJ Miles. Emil Rengle a ripostat: ÔÇ×Eu cred c─â tu e╚Öti mai feminin dec├ót mine, te aranjezi mai mult, frate, dec├ót se aranjeaz─â oricare dintre fetele de aici".

stanga
dreapta
tj miles png
tj miles tatuaje png
tj miles jpeg
tj miles png
Tj Miles jpg
tj miles jpg
Emil Rengle jpg
emil rengle jpg
survivor jpg
concurenti survivor

Ulterior, ├«n cadrul testimonialelor fiecare dintre concuren╚Ťi ╚Öi-a explicat punctul de vedere. TJ Miles a sus╚Ťinut c─â replica pe care i-a adresat-o lui Emil Rengle a fost doar un simplu test pentru a observa dac─â acesta este deranjat atunci c├ónd este descris ca fiind feminin. Pe de alt─â parte, Emil Rengle a declarat c─â atitudinea lui TJ Miles a fost una nepoliticoas─â.

Emil nu s-a oprit aici ╚Öi ╚Öi-a explicat, pe larg punctul de vedere, lans├ód atacuri la adresa mai multor colegi din echip─â. "A╚Öa sunte╚Ťi voi, voi care v─â crede╚Ťi mari b─ârba╚Ťi, voi sunte╚Ťi ni╚Öte...├«n realitate. Doar pentru c─â eu am ├«ncrederea s─â fiu feminin ╚Öi masculin ╚Öi cum vrea...mea s─â fiu, asta m─â face mai b─ârbat dec├ót voi, cei care v─â preface╚Ťi c─â sunte╚Ťi b─ârba╚Ťi. Robert Ni╚Ťoiu se vait─â mai r─âu dec├ót o femeie. Avem doi b─âtr├óni care vorbesc mult ╚Öi degeaba ╚Öi fac pu╚Ťin, CRBL ╚Öi Zm─âr─ândescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjeaz─â mai mult dec├ót orice fat─â de pe insul─â", a izbucnit Emil Rengle. 

  Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg