Estelle Harris, îndrăgita actriță din Seinfeld, a murit la vârsta de 93 de ani

Ultima actualizare:

Actrița din Seinfeld, Estelle Harris, care a interpretat-o ​​în mod memorabil pe mama lui George, Estelle Costanza, a murit pe 2 aprilie din cauze naturale, la vârsta de 93 de ani, a confirmat reprezentantul ei Michael Eisenstadt.

 Estelle Harris, îndrăgita actriță din Seinfeld, a murit la vârsta de 93 de ani
Estelle Harris, îndrăgita actriță din Seinfeld, a murit la vârsta de 93 de ani

Harris era cunoscută mai ales pentru vocea ei distinctă și sincronizarea comică, iar rolul ei în postura de mamă a lui George Constanza, Jason Alexander, în „Seinfeld”, a rămas memorabilă pentru fanii serialului și nu numai.

Actrița Estelle Harris a apărut în 27 de episoade din serialul Seinfeld, iar scenele dintre ea și George Constanza au rămas ca momente epice de comedie în istoria show-urilor de televiziune, notează Daily Mirror.

Citește și Actrița Betty White a murit. Peste două săptămâni ar fi împlinit 100 de ani

Harris a dat viață și unor personaje de desene animate foarte populare, cum ar fi Mrs. Potato Head, din franciza „Toy Story”.

Actrița a apărut în multe proiecte de animație mari și mici, inclusiv filme precum „Brother Bear” (2003) și „Tarzan II” (2005) și seriale precum „Hercules”, „The Wild Thornberrys” și „Godzilla: The Seria”, toate din 1998.

Cariera lui Harris a început în reclame și două roluri mici în filmele din 1977 „Looking Up” și „Summerdog” și a atras atenția în proiecte mai mari care au debutat la mijlocul anilor ’80. Unul dintre cele mai notabile producții cinematografice în care a fost implicată este „Once Upon a Time în America”, în regia lui Sergio Leone.

Estelle Harris a mai avut roluri în serialele „Night Court” și în „Married… With Children” (Familia Bundy).

Actorul Paul Herman din ,,Clanul Sopranos" a murit

Un alt actor important pentru cinematografie s-a stins din viață recent, la vârsta de 76 de ani, este vorba de Paul Herman, cunoscut publicului român din serialul ,,Clanul Soprano".

Actorul s-a stins din viață pe 29 martie, adică chiar atunci când ar fi trebuit să-și celebreze ziua de naștere.

Citește și Dacă a murit înecată, de ce avea Natalie Wood vânătăi pe corp? Cazul ei s-a redeschis, iar autopsia face lumină

Paul Herman a avut o pasiune pentu rolurile de ,,tip dur, de aceea el a jucat într-o serie de producții cinematografice de succes despre lumea mafiei, cum ar fi ,,Goodfellas", ,,Once Upon a time în America", sau ,,The Irishman". 

Paul Herman a jucat în peste 10 filme alături de Robert de Niro, iar în ultimul său rol din ,,The Irishman, în regia lui Martin Scorsese, l-a avut ca coleg de platou pe Al Pacino. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net