Firicel din „Las Fierbinți”, acuzat că a țepuit o femeie! I-a cerut bani și după s-a făcut că „plouă”: „M-a amenințat”

Actorul Toma Cuzin a fost implicat, acum câțiva ani, într-un scandal uriaș. O blondă din Sibiu a mărturisit că a fost sedusă și abandonată și, mai mult de atât, că Firicel din „Las Fierbinți” i-a cerut suma de 2.000 de lei, după care a început să o amenințe. Nici banii nu i-a mai văzut, înapoi, din partea lui!

În anul 2013, presa răsuna cu un scandal uriaș: actorul Toma Cuzin din „Las Fierbinți” era acuzat de o doamnă pe nume Elena Voichița Drăghiceanu, din Sibiu, că refuza să-i înapoieze suma de 2.000 de lei pe care i-o ceruse. 

Toma Cuzin ar fi sedus-o și ar fi abandonat-o, mai apoi

Totul s-a desfășurat exact așa, spune Elena: Toma Cuzin ar fi conversat cu ea, o perioadă bună, pe rețelele de socializare. După care actorul i-ar fi cerut suma de 2.000 de lei împrumut, însă nu i-ar fi înapoiat banii la termen.

Mai mult, ar fi amenințat-o și i-ar fi spus că totul a fost doar un experiment. 

„Am corespondat pe internet cu el, iar pe parcursul dialogurilor noastre mi-a cerut bani si i-am împrumutat în total 2.000 de lei. Mereu mi-a promis că îmi va returna banii până în luna iunie. Nu am primit, însă, niciun ban, mai mult, m-a amenințat și m-a jignit, spunându-mi că am fost un experiment”, a spus femeia, pentru cancan.ro, la vremea respectivă. 

Cu toate că actorul din „Las Fierbinți” refuza să înapoieze banii, femeia a mărturisit că nu avea nicio intenție să meargă la Poliție, ci doar să-l facă pe Firicel să-i înapoieze suma de bani „împrumutată”, prin dezvăluirea conversațiilor dintre ei.

„Mi-a spus că dacă vreau să mai vorbească cu mine trebuie să-i dau bani. Bine, pretextele care m-au convins să-i dau au fost acelea că situația lui financiară este precară, ba chiar îmi spunea că nu are cu ce să se încalțe și umbla cu ghetele de la teatru. Eu l-am crezut, adica l-am considerat ca pe un frate mai mare și, știind că a crescut la casa de copii, a avut o viață dificilă, l-am ajutat”, a mai spus femeia, pentru sursa citată. 

Citește și - INTERVIU Toma Cuzin, actor în "Las Fierbinți": "Îl văd pe Firicel în viața de zi cu zi, peste tot pe unde merg"

Urmărit de personajul Firicel chiar și în viața reală

Toma Cuzin a vorbit, acum ceva timp, despre personajul Firicel din „Las Fierbinți”. Actorul a mărturisit că este personajul care-l urmărește și în viața reală, mai ales că multe dintre situații se regăsesc și zi de zi, pentru el.

„Singurul rol care mă urmărește, dar nu neapărat pentru că m-am identificat atât de mult cu el, este Firicel din «Las Fierbinţi» și îţi spun și de ce. Eu redau acolo niște situații de viață pe care le revăd în fiecare zi în afara cadrului, în afara zilelor de filmare, în afara timpului de filmare, adică le văd realmente în viața mea de zi cu zi. 

Şi e singurul rol care mă bântuie, dar altfel, ca rol pe care să mi-l asum atât de mult încât să mă urmărească sau să-mi schimbe starea, nu, nu mi s-a întâmplat până acum. E adevărat, se poate întâmpla ca un rol să te ducă într-o zonă în care să devii afectat de ce trăiești ca personaj, dar e greu de ajuns acolo și, dacă se ajunge, este deja o problemă personală, care ține de latura afectivă”, a declarat el, potrivit cancan.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net