Fuego nu așteaptă iarna! Artistul a împodobit bradul încă din luna septembrie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut 20 de ani de când cântă „Împodobeşte, mamă, bradul”, aşa că nu mai putem să ne imaginăm Sărbători de iarnă fără concertele şi emisiunile tv realizate de el. Iar Paul Surugiu, alias Fuego, ştie asta şi munceşte foarte mult pentru a răsplăti afecţiunea publicului. Aşa că decorează pomul tradiţional pentru sărbătoarea Naşterii Domnului cu mult înainte. Anul acesta l-a pregătit încă din septembrie. Click! vă prezintă imaginile şi povestea, în exclusivitate.

Fuego a filmat deja edițiile de Crăciun pentru emisiunea sa de la TVR 2, “Drag de România mea”
Fuego a filmat deja edițiile de Crăciun pentru emisiunea sa de la TVR 2, “Drag de România mea”

A împodobit bradul și la 30 de grade Celsius!

Finalul de an este foarte aglomerat pentru Paul Surugiu (46 de ani). Artistul lucrează foarte intens în această perioadă, nu doar pentru concertele pe care le pregăteşte pentru Crăciun, ci şi pentru filmările ediţiilor speciale de sărbătoare pe care le realizează la Televiziunea Română.

Pentru că îi place să fie bine organizat, nu poate risca să lase asta pe ultima sută de metri, aşa că face totul încă din vară sau din toamnă. Au fost ani când Fuego împodobea bradul pentru emisiunea sa când afară încă erau 30 de grade Celsius. Anul acesta, artistul a organizat în septembrie filmările pentru ediţiile speciale de Crăciun ale emisiunii sale de la TVR 2, „Drag de România mea”.

Alături de Monica Anghel. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO
Alături de Monica Anghel. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO

Există încă un avantaj al acestei organizări. Pentru că face filmările de Crăciun cu atât de mult timp înainte de sărbători, poate aduce în platoul emisiunii sale toţi artiştii pe care îi doreşte şi care sunt atât de căutaţi de toate televiziunile pentru astfel de ocazii.

Click! vă anunţă deja o parte dintre cei mai de seamă artişti cu care Paul a realizat ediţiile speciale ale emisiunii „Drag de România mea”: Paula Seling, Monica Anghel, Paula Hriscu şi Maria Iliuţ şi Ansamblul Crenguţă de Iederă, care au venit cu obiceiuri şi tradiţii tocmai din Basarabia.

A decorat platoul emisiunii ca în povești. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO
A decorat platoul emisiunii ca în povești. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO

Aceştia vor putea fi urmăriţi la tv cel mai probabil în ediţia din 18 decembrie. Colindele sunt la putere în acea ediţie de sărbătoare, pentru care Fuego a mai filmat şi alături de Nicolae Furdui Iancu şi fiul acestuia, Tudor, Oana Sârbu, Alina Dincă şi Alina Mavrodin.

Paula Seling cântă și ea în ediția specială a emisiunii lui Fuego. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO
Paula Seling cântă și ea în ediția specială a emisiunii lui Fuego. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO

Anul acesta nu am împodobit din vară bradul, dar în septembrie ne-am făcut treaba şi am realizat două gale de colecţie, pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Eu unul aşa ştiu să-mi fac activitatea - din avans, cu temeinicie şi cu multă dăruire. Cred că asta simt şi oamenii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ne urmăresc de nouă sezoane la TVR 2. Vom avea o zi de Crăciun perfectă! Avem emoţie, lacrimi, colind tradiţional, din România şi din Basarabia, şi artiste de seamă pe care le iubiţi şi apreciaţi! Eu muncesc de Crăciun, anul acesta. Cânt oamenilor şi nu poate fi o bucurie mai mare pentru mine acum, în prezent, decât aceea de a împărţi muzica şi emoţiile cu oamenii care mă iubesc şi mă apreciază sincer. Crăciunul nu are o regulă scrisă, dar e important să-l lăsăm să ne farmece. Aşadar, eu vă rog să profitaţi de acest Crăciun, cum ştiţi voi mai bine, fără oprelişti! Să nu vă mai lăsăţi mânaţi de nici o obligaţie şi să transformaţi totul într-o continuă relaxare. Nu e glumă ce zic eu, dar chiar consider că printre clipele în care sufletul nostru are o şansă reală de a fi salvat şi adus, măcar pentru câteva clipe, cu toată simţirea pe pământ, se numără Crăciunul, cu tot ce implică el. Şi chiar dacă mai e până atunci, eu fur startul şi vă doresc... un Crăciun luminat, de Rai Colindat!”, a declarat Paul Surugiu, în excusivitate pentru Click!

Nicolae Furdui Iancu și fiul său, Tudor, au participat și ei la filmări. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO
Nicolae Furdui Iancu și fiul său, Tudor, au participat și ei la filmări. FOTO: PAULSURUGIU-FUEGO.RO

Fanii artistului îl pot întâlni nu doar pe micile ecrane, ci şi într-un concert colosal, programat pentru 2 decembrie la Sala Palatului, de la ora 19.00. Pentru acest eveniment, Fuego îi va avea alături pe Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Angelica Stoican, Sava Negreanu Brudascu, Floarea Calotă, Constantin Enceanu şi Maria Iliuţ.

Melodia are o poveste sfâşietoare

Paul Surugiu alias Fuego a lansat în anul 2002 primul său album de colinde, „Sfântă seară de Crăciun”, pe care este inclusă şi melodia „Seara de Crăciun” ce conţine versul celebru ce i-a devenit ca un al doilea nume: „Împodobeşte, mamă, bradul”.

Am vrut să filmez un videoclip cu două personalităţi, aşa am apelat la Irina Loghin şi Gheorghe Turda, care apoi mi-au devenit părinţi adoptivi. În casa în care am realizat filmările, una de patrimoniu, locuia o doamnă care avea trei fii, dintre care unul nu mai venise de mult timp acasă. Mi-a spus că se bucură că vom filma acolo, că poate aşa fiul înstrăinat va vedea clipul şi se va întoarce. Când începeam să cânt, izbucnea în lacrimi. Din păcate, am aflat câţiva ani mai târziu, femeia a murit înainte ca povestea din clip să se împlinească în viaţa reală şi pentru ea”, a povestit Paul, pentru Antena Stars, în 2015.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net