Gafă de proporții în emisiunea lui Cătălin Măruță! Unul dintre invitați a scos „porumbelul” pe gură

Gafă de proporții în direct, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță! Un invitat a făcut o gafă de zile mari, lucru care i-ar putea aduce emisiunii lui Cătălin Măruță o amendă din partea CNA. Aflăm chiar acum ce s-a întâmplat!

Cătălin Măruță FOTO Instagram

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul Andrei Bănuță l-a pus pe prezentator într-o situație foarte grea. Măruță a vrut să îi facă o farsă artistului, dar și-a „sabotat” singur show-ul. De Ziua Păcălelilor, Cătălin Măruță a încercat împreună cu echipa sa să-i întindă o farsă lui Andrei Bănuță, Danei Săvuică și lui Jador. Mai exact, cei trei au fost duși într-o locație în care se afla un papagal „vorbitor”, iar în spatele acestuia se afla vocea unui actor, sub pretextul încheierii unui contract. Ei bine, pasărea a fost adusă cu scopul de a face tot felul de afirmații, în urma cărora cele trei vedete aveau să se simtă stânjenite. Întâmplarea a făcut însă ca, Andrei Bănuță, să aibă fobie de păsări, ceea ce a intensificat reacția în timpul farsei. „Dacă scapă de acolo, pe mine mă scoateți de aici. Eu dacă sunt porumbei pe stradă trec pe trotuarul celălalt”, a afirmat artistul.

Ulterior, artistul și-a luat revanșa, neintenționat totuși, dar într-un mod care i-ar putea pune în pericol emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitat la emisiune, acesta a început să povestească despre vizita făcut, moment în care a fost servit cu plăcinte. Atunci artistul a vrut să laude bunătățile, însă a făcut-o într-o manieră pe care sigur nu o va uita prea curând. O singură literă greșită a reușit să transforme declarația solistului într-un moment ce nu se putea difuza în acel interval orar. „Vin și f*t rețeta!”, a spus degajat Andrei Bănuță. Dându-și seama de gafă, solistul s-a schimbat la față și a stârnit hohote de râs în platou.

Cătălin Măruță s-a înroșit, stânjenit de faptul că acest moment a avut loc în emisiunea sa.  Una peste alta, moderatorul a încercat să dreagă situația: „Ai scăpat papagalul”, i-a spus prezentatorul râzând. Ulterior, au încercat să destindă atmosferă, iar Cătălin l-a provocat la un exercițiu de dicție, care risca să se termine la fel ca momentul precedent. „Ai grijă, că e emisiunea ta! Popa pupă…”, l-a avertizat cântărețul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net