Holiday Binging: ce super seriale să vezi de Sărbători, dacă stai pe acasă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Când vin seriale noi pe platformele de streaming, ai opțiunea să vezi sezoane întregi în câteva zile. Cu toate astea, dacă până acum timpul nu ți-a permis, zilele libere care urmează ne oferă șansa de a ne bucura și relaxa în compania celor mai titluri în confortul de acasă. 

Iata câteva dintre cele mai noi seriale de pe Disney+ pe care trebuie să le vezi în această vacanță ca să fii la zi cu ce se mai discută în grupurile de cunoscuți și care sunt perfecte pentru binging.  

Citește și: Lista filmelor și serialelor ce vor ajunge pe serviciul Disney Plus România

Hawkeye  

„Hawkeye” de la Marvel Studios e un serial original plasat post-blip în New York, în care fostul Răzbunător Clint Barton alias Hawkeye are o misiune aparent simplă: un Crăciun petrecut în familie.

image

Dar, atunci când reîntâlnește o amenințare din trecut, Hawkeye se vede nevoit să facă echipă cu Kate Bishop, o arcașă abilă de 22 de ani, mare fană a acestuia, pentru a demasca o grupare infracțională. 

Chris Hemsworth: Dincolo de limite 

Misiunea lui Chris Hemsworth este să afle cum ar putea să trăiască mai mult și mai bine. Cu ajutorul unor experți de renume, al familiei și al prietenilor, pornește într-o serie de provocări în care își va depăși limitele și va împiedica apariția bolilor bătrâneții.

În acest serial palpitant de la producătorul executiv Darren Aronofsky Chris descoperă capacitatea oamenilor de a rămâne în formă, mai sănătoși și mai fericiți pe toată durata vieții. 

Ursul 

„The Bear” (Ursul), noul serial al FX, este o comedie despre mâncare, familie, psihoza trudei zilnice, frumusețea și neajunsurile abrupte și alunecoase ale stării de exigență și promptitudine.

image

În lupta de a transforma restaurantul The Original Beef of Chicagoland și pe sine, tânărul maestru bucătar Carmy lucrează în bucătărie alături de o echipă necizelată, care se dovedește în cele din urmă a fi familia lui de suflet. 

Willow  

Serialul de acțiune și aventură de la Lucasfilm, Willow, este bazat pe filmul de aventură și fantezie al lui George Lucas. Povestea a debutat atunci când vrăjitorul aspirant, Willow, interpretat de Warwick Davis, pornește într-o călătorie pentru a o proteja pe micuța împărăteasă Elora Danan și pentru a o învinge pe malefica regină Bavmorda.

image

Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-și rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un dușman și mai mare decât își imaginau că este posibil. 

Războiul stelelor: Andor  

Într-o eră plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, Cassian Andor va descoperi cât de multe poate face în lupta împotriva tiranicului Imperiu Galactic. O ia pe o cale destinată să-l transforme într-un erou rebel. 

Pam & Tommy 

Plasat în Vestul Sălbatic al începuturilor internetului, „Pam & Tommy” se bazează pe incredibila poveste adevărată a casetei erotice cu Pamela Anderson (Lily James) și Tommy Lee (Sebastian Stan).

Furat din casa cuplului de către un antreprenor nemulțumit (Seth Rogen), filmulețul, inițial o curiozitate pe o casetă video clandestină, a devenit o adevărată senzație globală, când a ajuns pe internet, în 1997.

O poveste de dragoste, o aventură infracțională și o poveste moralizatoare laolaltă, serialul în opt părți explorează confluența dintre intimitate, tehnologie și celebritate, urmărind originile erei noastre actuale de Reality TV până la o casetă furată, văzută de milioane de oameni, dar care trebuia să aibă o audiență de două persoane.  Spor la streaming! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net