Hormonii o iau razna la Survivor România! Un concurent din tabăra Războinicilor face o gafă rușinoasă pe TV: „Te pup acolo...”

Ultima actualizare:

Hormonii o iau razna, de-a dreptul, la Survivor România! În această seară, Alin Chirilă din tabăra Războinicilor face o gafă colosală pe TV, chiar de față cu cei doi copii ai săi. Totul se întâmplă după ce Războinicii câștigă jocul de comunicare și reușesc să aibă un apel video cu familia. 

Alin Chirilă de la Survivor, gafă rușinoasă la TV

Luni seară, Războinicii câștigă și jocul pentru recompensă, dar și jocul pentru comunicare. Astfel, ies învingători în fața Faimoșilor în cea mai tare recompensă posibilă: apel video cu familia. Bucuroși tare, Războinicii merg în zona Vodafone, special amenajată pentru nevoile lor, unde savurează un sandvici și se simt cum nu se poate mai bine, ținând cont de faptul că urmează să-i vadă pe cei dragi, pentru prima dată în 3 luni de când sunt în aventura din Dominicană.

După ce savurează sandvici-ul delicios, Războinicii vin, rând pe rând, să vorbească pe apel video cu familia. Alin Chirilă, concurentul din tabăra albastră, se pare că nu prea mai poate să-și stăpânească hormonii. 

În momentul în care o vede pe soția lui, parcă i se activează toate instinctele, chiar și cele mai „sălbatice” dintre ele. Fără să mai țină cont de faptul că pe apelul video sunt și cei doi băieți ai săi, Alin Chirilă începe o frază de-a dreptul uluitoare. 

Alin Chirilă de la Survivor România / Sursă foto: captură TV
Alin Chirilă de la Survivor România / Sursă foto: captură TV

„Să-ți spun ceva! Spune-le copiilor să-și bage degetele în urechi! Aștept să ajung acasă și să te pup acolo...” a spus Războinicul Alin Chirilă, fiind întrerupt la timp de soția lui, care și-a dat seama de gafa rușinoasă făcută de luptătorul MMA. Atunci când aud vorbele pe care le scoate pe gură, colegii săi de echipă încep să râdă, dar rămân și uimiți, în același timp.

Nu se află la prima abatere

Greu de crezut sau nu, Războinicul Alin Chirilă nu se află la prima abatere. În trecut, tot în cadrul unui joc de comunicare, concurentul a mai spus același lucru obraznic, tot de față cu colegii săi de echipă, pesemne că nu pune prea mult accent pe diplomație. 

Mai mult, la testimoniale, Alin Chirilă părea că de-abia își mai stăpânește hormonii. „Când am văzut-o pe soția mea, parcă nu știu, m-am îndrăgostit și mai tare de ea! Abia aștept să ajung acasă, să o devorez. O mănânc cu fulgi cu tot”, a spus Războinicul, în fața camerelor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net