Imagini fabuloase! Cum arată astăzi actorii din Suleyman Magnificul: au trecut 9 ani de la filmări și sunt complet schimbați

Ultima actualizare:

Suleyman Magnificul este un serial istoric turcesc bazat pe viața sultanului otoman Soliman I. Acest film a fascinat publicul din România, atât prin scenariul inedit, dar și prin actorii extrem de talentați, care au pus în scenă momente ce au intrat în sufletul fanilor pentru totdeauna. Producţia care a înregistrat audienţe maxime la acea vreme încă din prima zi de difuzare pe Kanal D nu anunţa doar succesul serialului, ci şi reorientarea publicului de la poveşti latino-americane la producţii orientale istorice.

Suleyman Magnificul este o călătorie în secolului al XVI-lea. Foto: Click.
Suleyman Magnificul este o călătorie în secolului al XVI-lea. Foto: Click.

Serialul este o călătorie în secolului al XVI-lea, când la conducerea Imperiului Otoman vine sultanul Suleyman Magnificul, cel care ameninţă creştinătatea şi transformă Imperiul Otoman într-o superputere mondială.

Cine a fost, de fapt, Suleyman I?

Perioada din timpul domniei lui Kánunî Sultan Suleyman a reprezentat apogeul Imperiului Otoman. Întinzându-se pe trei continente, el dispunea de o suprafaţă de peste 6 milioane de kilometri pătraţi, cu o populaţie de peste 25 de milioane de oameni, depăşind cu mult populaţia celorlalte state europene. Războaiele purtate au adus turcilor imense bogăţii şi o autoritate tot mai mare. Moneda otomană a ajuns să fie cea mai puternică din Europa. 

Sultanul Suleyman a reuşit să îmbine calităţile de bun strateg cu cele ale unui subtil om politic. A participat personal la majoritatea campaniilor otomane, a elaborat planuri de luptă şi a condus efectiv politica externă, dar şi pe cea internă a imperiului. 

Au trecut nouă ani de la încheierea filmărilor pentru Suleyman Magnificul

Pelin Karahan, este la fel de frumoasă ca în vremea când juca în Suleyman Magnificul. Foto: Click.
Pelin Karahan, este la fel de frumoasă ca în vremea când juca în Suleyman Magnificul. Foto: Click.

Au trecut nouă ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii. Acest lucru se vede și pe chipurile actorilor din serialul istoric, care deși nu mai arată ca odinioară, sunt mult mai maturi, dar la fel de frumoși.

De exemplu, actrița Meryem Uzerli, care a avut rolul principal, jucând-o impecabil pe Sultana Hurrem, a impresionat prin frumusețea sa naturală și prin carismă. Între timp, aceasta a devenit mămică a două fetițe, Lara și Lily. Ea locuiește acum în Germania, pentru a-și crește în liniște copiii, alături de partenerul său de viață.

Actorul Halit Ergenc, care a interpretat fenomenal rolul puternicului Sultan Suleyman, a ales să dedice mai mult timp familiei. Acum doi ani, soția să, Berguzar Korel a adus pe lume cel de-al treilea copil. Și în prezent cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Pelin Karahan, renumita actriță care a dat viață Sultanei Mihrimah, fiica marelui Sultan Suleyman, este acum o soție devotată și o mămică împlinită. Dar a rămas la fel de frumoasă, chiar dacă au trecut atâția ani peste ea. Locuiește în Istanbul, alături de cei doi băieți ai săi și de soț. 

Nu-l puteam uita pe Selim Bayraktar, actorul care a jucat rolul eunucului Sumbul. Mai ales că, acesta a continuat să lucreze în producții mare care i-au adus succesul mult dorit. Însă, și el s-a dedicat familei sale, o renumită soprana în cadrul Orchestrei Naționale Simfonice din Turcia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net