Îți mai aduci aminte de Ibrahim Pașa din Suleyman Magnificul? Iată cât de schimbat e actorul Okan Yalabik, la 44 de ani

Okan Ylabik este actorul care a interpretat cu succes personajul Ibrahim Pașa în îndrăgitul serial turcesc „Suleyman Magnificul”. Bărbatul, ajuns acum la 43 de ani, este de nerecunoscut. Pe vremea când juca în producția turcească care a făcut furori în rândul lumii, actorul a cucerit multe inimi și a reușit să le stârnească doamnelor o mulțime de emoții.

Okan Yalabik, în rolul Pașei Ibrahim, Suleyman Magnificul
Okan Yalabik, în rolul Pașei Ibrahim, Suleyman Magnificul

Deși au trecut mulți ani de când rula serialul Suleyman Magnificul, telespectatorii își aduc și acum aminte cu drag de actori. Personajul Ibrahim Pașa a făcut furori în rândul tuturor doamnelor atât din Turcia, cât și din țara noastră. Acestea l-au urmărit cu sufletul la gură în fiecare episod.

Cum arată Okan Yalabik

În prezent, Okan Yalabik are sute de mii de urmăritori în mediul online. Aceștia au observat, în timp, că artistul nu mai e atât de activ pe rețelele de socializare. În plus, au constatat că vedeta s-a schimbat radical, deși și-a păstrat barba.

În prezent, potrivit postărilor lui, Okan Yalabik are părul mai lung. În continuare, actorul este apreciat pentru masculinitatea de care dă dovadă și pentru modul cum arată.  

Ce pasiune ascunsă are Okan Yalabik

Actorul are o mare pasiune ascunsă. El a cântat într-o trupă de muzică rock. Formația a fost înființată la Istanbul, iar artistul a făcut backing vocals.

Okan Yalabik se delectează cu acest hobby doar în timpul liber. Pe durata serialului Suleyman Magnificul, artistul ar fi lăsat deoparte cântatul, iar în momentul de față nu se știe clar dacă a mai revenit sau nu la această pasiune.

Despre Okan Yalabik

Okan Yalabik s-a născut pe data de 3 decembrie 1978, în Istanbul, Turcia. Artistul a absolvit teatrul la Conservatorul de Stat al Universității din Istanbul. Ulterior, el a făcut și masterul de film și dramă la Universitatea Kadir Has.

Actorul Okan Yalabik a apărut în peste 20 de filme din anul 2001. Pe lângă Suleyman Magnificul, el a avut roluri și în „Nevinovat', „Ultimul protector al orașului', „Mame și mămici' etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net