Maria Cârneci, emoționată până la lacrimi în direct la TV! «Nu aveam nici o chioară»

Ultima actualizare:

Maria Cârneci este fără îndoială o legendă a muzicii populare, însă artista nu și-a uitat începuturile modeste și nici pe omul care ajutat-o și a susținut-o atunci când i-a fost cel mai greu, diriginta ei din liceu. Vedeta a avut parte de surpriza vieții ei la Măruță, moment în care au copleșit-o emoțiile. 

image

Maria Cârneci este adorată de o țară întreagă pentru talentul ei și vocea superbă, însă puțini cunosc drama din spatele succesului și drumul anevoios pe care l-a parcurs pentru a ajunge una dintre cele mai mari soliste de muzică populară. 

Vezi și: Maria Cârneci, declarații emoționante la șase luni de la moartea soțului: «Îmi este foarte greu fără el»

Cârneci a povestit în emisiunea lui Măruță, de pe PRO TV, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în timpul liceului, pe vremea când nu avea bani decât pentru strictul necesar, aspect ce-i afecta evoluția către o carieră muzicală. 

Solista a relatat momentul când trebuia să plece pentru un foarte important recital de muzică populară, tocmai la Râmnicu Vâlcea, însă nu avea bani de transport și nici pentru o ținută potrivită de scenă. Persoana care a ajutat-o a fost nimeni alta decât diriginta ei, care îi aprecia talentul, un om căruia artista i-a rămas veșnic recunoscătoare. 

„Nu aveam nici o chioară. Și m-aș fi dus. La Câmpulung am făcut liceul și era preselecția la Râmnicu Vâlcea. Nu avem nici cu ce. Nu aveam să mă duc cu vreo rată, ceva, că nu știam.

M-am dus la doamna dirigintă și i-am spus. M-a îmbrăcat, avea două fete și dumneaei, și m-a dus cu soțul ei cu mașina. Mi-a dat să mănânc și când am văzut că am reușit la preselecție și că urmează să mă prezint…”, a declarat Maria Cârneci.

Nu rata nici: Maria Cârneci și-a anulat cântările. Artista nu poate trece peste pierderea soțului

Momentul emoționant care a copleșit-o pe Maria Cârneci, la Măruță

Artista nu se gândea în ruptul capului la surpriza emoționantă pe care urma să i-o facă Măruță, căci prezentatorul PRO TV a facut în așa fel încât diriginta Mariei Cârneci să intre în direct, prin legătură video și să aibă o reuniune cu fosta ei elevă, care a reușit să-și clădească un nume în muzica populară românească. 

«Nu era dirigintă, nu era profesor, era prieten, tot timpul ne întreba «Cum vă descurcați?», a afirmat cu evidentă emoție Maria Cârneci.  

«Eram mama lor, la biologie eram Baiazid, la dirigenția eram mama lor și îi ajutam și mi-era drag de ei, și îmi era drag de Mariana și cânta atât de frumos încât nu pot să exprim în cuvinte. Cânta atât de frumos, încât în loc să facem teme politice, cântam la dirigenție. Mariana a adus fală liceului de fete din Câmpulung.» , a mărturisit fost dirigintă a Marianei Cârneci. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image png
image png
image jpeg
madalin voicu jpg
oana zavoranu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net