Maurice Munteanu, scos din minți de una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”: „Mi-e rău de nervi!”

Încă o dată, în cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, ce a debutat la începutul lunii, pe Kanal D2, o altă concurentă a fost umilită de juratul Maurice Mauteanu (45 de ani). Este vorba de Sorina Badea (23 de ani), din Ploiești. Absolventă a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București (UNArte), concurenta a reușit să îl scoată din sărite pe jurat. Totul a plecat de la o întrebare de cultură generală.

Maurice Munteanu a făcut praf o concurentă la „Bravo, ai stil”
Maurice Munteanu a făcut praf o concurentă la „Bravo, ai stil”

În cadrul ediției de astăzi, în emisiunea „Bravo, ai stil”, fetele au avut parte de un quiz. Însă, micul joc le-a prins pe concurente nepregătite! Iar, cel care a fost scos din sărite dintre jurați, a fost nimeni altul decât Maurice Munteanu (45 de ani), care a ținut să precizeze că unele „habar nu au ABC-ul și noțiunile de bază”.

Sorina l-a scos din sărite pe Maurice Munteanu

Printre cele vizate a fost Sorina (23 de ani). După ce nu a știut să răspundă la anumite întrebări, pe care prezentatoarea Ilinca Vandici (36 de ani) le-a adresat fetelor, precum „Cine a popularizat conceptul «Little Black Dress»”, „Cum este caracterizat stilul «RETRO»” și „Ce înseamnă termenul «PRET-A-PORTER»”, Sorina a refuzat la un moment dat să mai scrie un răspuns pe tăblițele primite, doar pentru „a nu scrie un răspuns greșit”.

Sorina Badea, concurentă „Bravo, ai stil” / Foto: Instagram
Sorina Badea, concurentă „Bravo, ai stil” / Foto: Instagram

La sfârșitul jocului, Maurice nu a trecut cu vederea slabele noțiuni de bază ale concurentei și a ținut să o ia la rost, adresându-i o simplă întrebare. „Sorina, de ce casă de modă, care a prezentat styling-uri 1 la 1 cu ce porți tu acum, este inspirată ținuta ta?”.

Concurenta a încercat să se apere în fața juratului, susținând că pentru outfit-ul pe care îl poartă, ea s-a inspirat de pe Pinterest. Cea care i-a dat răspunsul corect lui Maurice, a fost Milena. Așa că, revoltat, el a ținut să le mai pună încă o întrebare fetelor, având-o în vizor tot pe Sorina.

„Mulțumesc fetelor. Vreau să încheiem Ilinca, cu o ultimă întrebare. Vreau să încheiem rotund acest mini test cu o întrebare, nu că banală, ci banalisimă. Cine este designerul casei de modă „Saint Laurent” la ora actuală? Cine știe să ridice mâna. Sorina?”.

Maurice: „Mi-e rău de nervi”

Din nou, cea care i-a oferit răspunsul a fost Milena. „Bravo dragă. Băi, eu aș intra sub masă. Ilinca, îți spun foarte sincer că mie mi s-a făcut rău. Mi-e rău în acest moment! Fizic, mi-e rău de nervi”, a ținut să mai spună Maurice Munteanu.

După întâmplare, cu ochii în lacrimi, Sorina i-a spus Ilincăi Vandici că nu se mai simte fericită în emisiune, că nu este făcută pentru a fi concurentă acolo și că își dorește din ce în ce mai mult să iasă din competiție. De asemenea, ea i-a îndemnat și pe cei de acasă să nu o mai voteze.

Sorina Badea are 23 de ani, este din Ploiești, a absolvit Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București (UNArte) și una dintre cele 10 concurente din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Ea se consideră o fată ambițioasă, sinceră, competitivă și își își caracterizează stilul vestimentar ca unul îndrăzneț, bine conturat.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net