Monica Pop și drama care i-a marcat copilăria. Avea doar 8 ani: „Mi-a spus că probabil va muri”

Monica Pop face o serie de dezvăluiri despre unul dintre cele mai traumatizante momente din copilăria sa. Crescută de bunică până la vârsta de 13 ani, renumitul medic oftalmolog a povestit cum aceasta a făcut-o să treacă prin clipe de groază. 

Monica Pop / foto: Social media
Monica Pop / foto: Social media

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că Monica Pop a fost crescută în primii ani ai vieții sale de către bunica sa, întrucât părinții erau la Piatra Neamț, acolo unde lucrau. Din păcate, la vârsta de 8 ani, bunica sa i-a făcut un anunț care a înspăimântat-o: și-a prevestit moartea. 

Monica Pop: „Eram doar eu și bunica în momentul acela”

În cadrul unei emisiuni, medicul a povestit un episod dramatic care s-a petrecut pe vremea în care era doar o copilă. Bunica sa a trezit-o din somn și i-a spus că simte că nu va mai prinde dimineața, iar pe ea a trimis-o să anunțe rudele. 

„Prima cumpănă a fost când aveam opt ani. Bunica m-a sculat într-o noapte și mi-a spus că probabil va muri până dimineață și să merg la o rudă să dea telefon mamei mele să vină să mă ia. Eram doar eu și bunica în momentul acela. Bunica mea a fost cel mai frumos om din lumea asta pentru mine și așa va rămâne câte zile o să am în lumea asta. Am luat bătaie de la 7 la 12 ani în fiecare zi, pentru că avea dreptate bunica mea, eram foarte neastâmpărată și am făcută tot felul. Am învățat bine întotdeauna, dar, în rest, alte calități, mai încet, mai puțin”, a dezvăluit Monica Pop în cadrul unui podcast pentru România TV.

Ce s-a schimbat după acel episod 

Medicul și-a continuat destăinuirile punctând faptul că acel episod a speriat-o atât de tare încât o perioadă bună de timp nu a mai îndrăznit să își supere bunica. 

„Mă pedepsea bunica mea, bine făcea și avea dreptate. Nu numai că nu i-am păstrat vreo supărare, dimpotrivă pentru mine, Dar atunci m-am speriat foarte rău, am încetat cu toate prostiile, iar o lună de zile am fost cel mai cuminte copil din Cluj. Mă gândeam că așa neastâmpărată cum sunt, pentru că eram perfect conștientă, că dacă se întâmpla așa cu bunica, nu mă mai ia nimeni înapoi, pentru că sunt neastâmpărată. Lucruri dureroase. Aceea a fost prima cumpănă” - a mai spus Monica Pop pentru sursa ciudată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
image png
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
image
actualitate.net
image
actualitate.net