Nevasta lui Puya, amendată de două ori! De ce a fost reclamată Melinda la Poliție: „Nu puteai, băi nene, să vii să-mi spui?”

Melinda Gărdescu, soția rapper-ului Puya, are probleme cu legea. Aceasta a fost amendată de două ori de Poliție. Puya este contrariat!

Melinda Gărdescu, frumoasa nevastă a rapperului Puya, a fost amendată în două rânduri pentru parcare neregulamentară, de către Poliție.   

Melinda a fost reclamată de către vecinii din cartierul Sălăjan, acolo unde cei doi și-au făcut o vilă cu două etaje, pentru că și-a parcat mașina în dreptul curții vecine. Rapperul Puya este contrariat de comportamentul vecinilor rău-voitori si spune că nici Sălăjanul nu mai e ce a fost odată, pe vremea copilăriei lui.

Și-a luat nevastă-mea două amenzi chiar la mine pe stradă pentru parcare. A sunat unul repede la Poliție că a parcat în fața curții lui! Aiurea! Păi, nu puteai, băi nene, să vii să-mi spui frumos să trag mașina din fata curții tale? Trebuia să te duci la Poliție ca să-mi dea amendă?

Puya:  "Lumea confundă Sălăjanul  cu Cartierul Francez" 

Cam așa e lumea acum în cartier. Nu mai avem empatie deloc.  În Sălăjan nu se mai poate, nu mai e cum era înainte în cartier. S-au scumpit foarte tare apartamentele și lumea cred că are impresia că se mută undeva în cartierul Francez, le confundă. Eu, când eram mic, scoteam boxele pe geam și nu se întâmpla nimic.

Acum toți fac reclamații peste reclamații, sunt foarte sensibili vecinii. Am început să-i compătimesc pe cei de la Poliția locală că ei nici nu mai au timp să se mai ocupe de cazurile reale că trebuie să rezolve reclamații de astea mici, găinării de astea”, a spus, Puya, contrariat, în podcastul lui Mihai Morar.

După participarea din sezonul trecut de la „America Express”, Puya și soția sa, Melinda, și-au construit ditamai vila, cu două etaje, pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucureşti, în Sălăjan, cartier în  care Puya a crescut.

Puya (44 de ani) este acum familist convins, s-a aşezat la casa lui, alături de Melinda, femeia care l-a cumințit pe băiețașul de cartier.

Cei doi şi au împreună trei fete (Melissa, în vârstă de 14 ani, Iuliana, în vârstă de 11 ani, şi fetiţa cea mică, în vârstă de 6 ani). Puya, pe numele lui adevărat Dragoş Gărdescu, a revenit anul trecut în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, în care a făcut echipă chiar cu soţia sa, Melinda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net