Ramona Olaru suflă și-n iaurt atunci când vine vorba de relații. La ce teste îi supune pe cei care o curtează

Cunoscută drept fiind una dintre cele mai frumoase și carismatice femei din televiziune, Ramona Olaru reușește cu fiecare apariție publică să atragă atenția oamenilor din jur, îndeosebi a domnilor înstăriți. 

Ramona Olaru / foto: Social media
Ramona Olaru / foto: Social media

Vedeta a ajuns la concluzia că următorul bărbat care va face parte din viața ei va trebui să fie bogat nu doar financiar. De asemenea, Ramona Olaru știe că iubirea constă în gesturi mici, simple, dar pline de însemnătate. 

Ramona Olaru: „Să aibă un suflet de miliarde” 

În cadrul unei emisiuni televizate, frumoasa blondină a mărturisit că dezamăgirile din trecutul ei au determinat-o să fie mult mai atentă atunci când își alege bărbatul cu care va fi împreună. Îi supune la diverse teste pe domnii care o curtează. 

„Când vorbim de miliardari, vorbim și în suflet miliardari, ca să ne înțelegem. Eu de aceste lucruri am mai multă nevoie (...) Să aibă un suflet de miliarde și un comportament asemenea, de miliarde. Astea sunt lucrurile care primează și după aceea și banii. Îi spun că am poftă să mănânc ceva anume și nu te gândi la chestii extraordinare, poate sunt chestii banale pe care eu le mâncam în copilărie, să văd dacă este provider. Vreau să văd dacă este genul care se dă peste cap să facă lucrul respectiv, dacă eu îl doresc să îl mănânc în momentul respectiv. Asta este primul lucru care contează pentru mine. Eu văd dacă îl interesează despre mine, despre ce simt sau ce nevoi am”, a declarat Ramona Olaru, la Știrile Antena Stars.

Cât de mult contează gesturile simple 

Asistenta TV a mai punctat faptul că iubirea fără cadouri materiale există, în special în cazul persoanelor care, în afara de sentimente, uneori nu au nimic altceva de oferit. 

„Normal că există și iubire fără cadouri, pentru că sunt oameni și care nu au foarte multe lucruri și se iubesc extraordinar de mult și își fac cadouri la nivelul la care sunt, fiecare la nivelul la care. Dacă știe să se bucure de lucrurile mărunte, sunt tot cadouri”, a mai spus asistenta TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net