VIDEO Râzi cu lacrimi, la propriu! Doina Teodoru și Alex Gavriliu, primul sărut!

Ultima actualizare:

Doina Teodoru și Alex Gavriliu au apărut pe Instagram, într-o ipostază ce i-a dat gata pe fani. Actorii au fost protagoniștii unui scurtmetraj de senzație, în care au jucat rolul unui cuplu foarte atipic, în care relația se transformă radical, evoluând într-o comedie de pomină, cu personaje extrem de actuale.

image

Doina Teodoru și Alex Gavriliu au devenit un cuplu cu pretenții, în scurtmetrajul «Primul sărut», care a stârnit hohote de râs celor care l-au vizionat. Idila dintre personajele interpretate de Doina și Alex începe cu o întâlnire romantică, ce are loc pe înserat, în mașină, la o cină romantică atipică pentru o primă întâlnire, 

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în ipostaze tandre! Actrița nu-și poate lua ochii de la celebrul bucătar

Cele două personaje par a fi asemenea majorității tinerilor pe care îi întâlnim în viața de zi cu zi, îmbrăcați casual, în blugi și tricou. Tânăra este foarte discret fardată, iar partenerul ei poate fi considerat, de asemenea, un tânăr cu maniere exemplare. Personajul Doinei chiar spune amuzată că i se pare foarte nostimă ideea de a mânca shaorma în mașină, iar el e de acord că nu este nevoie gesturi pretențioase, atunci când între doi oameni există chimie. 

Nu rata nici: Cătălin Scărlătescu a recunoscut că se iubește cu Doina Teodoru. «E o relație specială»

Doina Teodoru și Alex Gavriliu, transformați în tineri cu fițe

Într-adevăr, dinamica dintre personajele interpretate de Doina și Alex pare a fi minunată, dar la un moment dat, când sunt cât pe ce să se sărute,...se taie filmul la propriu, căci în loc de îmbrățișări pasionale, cei doi încep să-și aplice o serie de retușuri estetice.

Rezultatul este uimitor, căci îi vedem pe Doina Teodoru și Alex Gavriliu transformați într-o fată de oraș și un băiat de bani gata.  Drama dintre cei doi, începe în momentul în care domnișoara își exprimă dorința de a lua cina «pe Nordului», o zonă de fițe a Capitalei, iar partenerul ei o refuză. 

Într-un final cei doi își dau seama că nu sunt compatibili deloc și își iau «adio» cu scandal. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net