Râzi cu lacrimi! Val de comentarii după ce Buhnici și-a cerut iertare: „Iubitei mele i-au trecut instant vergeturile”

Ultima actualizare:

George Buhnici și-a cerut iertare, iar internauții i-au răspuns! Iată ce comentarii a primit jurnalistul în dreptul filmulețului în care apare smerit, recunoscându-și greșeala!

Val de comentarii, după ce George Buhnici și-a cerut iertare Foto: Instagram
Val de comentarii, după ce George Buhnici și-a cerut iertare Foto: Instagram

În urma scandalului iscat de declarațiile sale la adresa femeilor, George Buhnici a fost ținta unui „linșaj” mediatic, existând riscul real de a-și pierde și partenerii (BCR a anunțat că încheie colaborarea) și contractele de imagine.

Vezi aici mai multe detalii: Partenerii lui George Buhnici încep să îl părăsească, după gafa de la TV?

Val de reacții după mesajul de scuze al lui George Buhnici

Deși inițial a decis să se țină ferm pe poziții, oferind câteva explicații care mai rău l-au „afundat” în problemă, iată că într-un final, jurnalistul și-a reconsiderat poziția, cerându-și iertare în mod public pentru derapajele sale. 

Internauții au fost, și de această dată, împărțiți în mai multe tabere. Unii l-au felicitat pentru faptul că și-a asumat greșeala și și-a cerut iertare, alții i-au reproșat că aceste scuze au venit mult prea târziu, ceea ce înseamnă că nu sunt decât o strategie de a-și spăla imaginea, spun ei. Unii utilizatori de pe platforma YouTube n-au intrat în detalii „profunde” de acest timp însă și s-au rezumat doar la a se amuza pe marginea subiectului. 

Poate nu ai văzut : George Buhnici și-a cerut iertare: «Da, am vorbit ca un mârlan!»

„După ce a văzut iubita mea videoclipul, i-au trecut instant vergeturile! Te iubim George Bufnici.”, a fost replica ironică a unui internaut, scriindu-i greșit numele jurnalistului, în mod intenționat.

Unii utilizatori vor ca și Bianca Drăgușanu să își ceară scuze

Alții au continuat seria „glumițelor”, susținând că o așteaptă și pe Bianca Drăgușanu să își ceară iertare pentru momentul în care a afirmat că nu ar ieși niciodată cu un bărbat care conduce o Skoda. 

„Poate să o anunțe cineva pe Bianca Drăgușanu ca o așteptăm cu un videoclip asemănător pentru posesorii de Skoda, și toate celelalte „dive” care nu s-ar urca în viața lor cu un fraier care nu a făcut șmecherii în viață să își permită să își ia mașina pe măsura standardelor lor…”, a scris un altul.

Nu rata: Marina Almășan și-a cerut iertare, după ce i-a luat apărarea lui Buhnici: „Diavolul m-a ademenit în mlaștina sa…”

„O așteptăm și pe Dana Budeanu cu scuzele”

Alți utilizatori au fost de părere că subiectul cu George Buhnici a fost mult prea mediatizat, oferind-o drept exemplu pe Dana Budeanu, care, spun ei, nu a fost trasă la răspundere într-un mod asemănător, pentru comentariile ei la adresa bărbaților și femeilor deopotrivă.

Când Dana Budeanu ne făcea în toate felurile, nu mai comenta nimeni. Hai să fim serioși..”, „O așteptăm și pe Dana Budeanu cu scuzele”, „Pentru ce ți-ai cerut scuze? Pentru că ți-ai spus părerea? Bine că Dana Budeanu poate zice orice și e aplaudată.”, au scris alți internauți.

Vezi și: Dana Budeanu se dezlănțuie. Ce a putut să spună despre vizita DNA-ului la Primăria lui Nicușor Dan

Unii internauți l-au acuzat pe George Buhnici de „strategie de PR”

️Unii au fost de părere că scuzele lui George Buhnici nu au fost altceva decât pură strategie de PR, pentru a-și spăla imaginea, având în vedere că au venit destul de „târziu”, spun ei.

Doar PR & marketing...sau pe românește „praf în ochi.”, „Sincer, cu un mesaj de genul ăsta din ziua 2 se putea evita tot acest circ mediatic. Dar prin răspunsurile date în primele zile ai pus mai multe paie pe foc și situația degenerat.”, „Scuzele sunt binevenite, motivul este discutabil. Cred că nu ești convins că ceea ce ai spus a fost greșit. Ți-au trebuit câteva zile...Practic, o faci în principal pentru a proteja familia, imaginea și business-ul.”, au fost alte comentarii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net