Faimoșii au mai pierdut un concurent! Robert Niță a fost eliminat

#Survivor România
Ultima actualizare:

Faimoșii au mai pierdut un membru în urma consilului de eliminare care a avut loc la finalul ediției difuzate marți seară la PRO TV. Cei trei care au fost propuși spre eliminare au fost TJ Miles, Robert Niță și Radu Itu. Doar dintre ei însă vor continua aventura din Republica Dominicană și cursa pentru premiul de 100.000 de euro. 

Robert Niță a fost eliminat Sursă foto: PRO TV
Robert Niță a fost eliminat Sursă foto: PRO TV

Ediția de marți seară a adus Faimoșilor o nouă porție de emoții la superlativ. În urma voturilor telespectatorilor, unul dintre ei a fost nevoit să părăsească competiția și să își pregătească bagajele pentru a reveni în România. 

Robert Niță a fost concurentul care a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Fostul sportiv și-a luat la revedere de la colegii săi și va reveni în țară. 

Robert Niță nu regretă faptul că a fost eliminat și recunoaște că organismul său s-a simțit epuizat în urma probelor dificile, așadar îi era aproape imposibil să mai obțină rezultate bune pe traseu. 

Echipa Faimoșilor a pierdut patru membri

Deși au trecut puțin peste două săptămâni de la începerea concursului, echipa Faimoșilor a pierdut deja patru membrii. Marți totuși, ei au reușit să obțină o victorie importantă pentru starea de spirit a întregii echipe. Este vorba despre victoria din cadrul jocului de recompensă. Elena Chiriac, de doar 19 ani, a fost cea care a adus punctul decisiv, iar datorită ei întreaga echipă s-a bucurat de o porție gigantică de paste! 

Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au părăsit deja competiția

Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au părăsit competiția în edițiile trecute. Xonia a declarat că nu s-a simțit acceptată de membrii echipei. Andreea Tonciu, deși a stat doar două zile în Republica Dominicană, a avut suficient timp să intre în discuții contradictorii cu CRBL, La rândul său, Roxana Ciuhulescu s-a declarat dezamăgită de atitudinea pe care au avut-o o parte dintre coechipierii săi. Cei care i-au făcut cea mai rea impresie au fost CRBL și Cătălin Zmărăndescu. 

Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu, dezamăgite de coechipieri

De altfel, Roxana Ciuhulescu a revenit în România nu doar cu dezamăgire în suflet, ci și cu o serie de probleme de sănătate. Fosta sportivă are probleme în zona genunchilor, iar medicii din Republica Dominicană i-au sugerat să facă investigații suplimentare. Roxana va efectua un RMN și își va acorda timp pentru a se reface complet după accidentarea suferită la mii de kilometri de casă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net