Serialul turcesc de pe Voyo care îți întoarce viața pe dos! Fiecare secvență te face să plângi, iar personajele sunt fabuloase

Atunci când vine vorba despre emoții trăite cu intensitate, personaje fabuloase, cât și o poveste care te ține cu sufletul la gură, există un serial turcesc care reușește să le aibă din plin pe toate trei! Iar dacă tot vorbim despre trei, ei bine, sosim imediat și la numele acestui serial: „Trei surori”! Dacă sunteți interesat să vă pierdeți în episoadele acestui serial, el poate fi vizionat oricând pe Voyo!

„Trei surori” poate fi urmărit pe Voyo
„Trei surori” poate fi urmărit pe Voyo

Sunteți în căutarea unui nou serial de calitate, care să vă fie alături în zilele fierbinți de vară? Ei bine, aveți noroc! Click! vine cu o propunere perfectă, iar povestea acestui serial deja a captivat o mulțime de români!

De la scenele pline de emoții, la personajele fabuloase de care te vei atașa încă din primul episod, „Trei surori” a devenit, peste noapte, un adevărat fenomen printre români. Iar întreg „pachetul” are în frunte o poveste captivantă, care te va ține mereu cu sufletul la gură!

„Trei surori” (în limba turcă, „Üç Kız Kardeş”) este inspirat dintr-un roman cu același nume, iar acțiunea spune povestea (după cum ne putem imagina) a trei surori, cât și a dificultăților din familie pe care trebuie să le înfrunte.

„Trei surori” poate fi vizionat pe Voyo

În ciuda personalităților diferite a celor 3, surorile au o relație strânsă una cu cealaltă, însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată după căsătoria celei mai mari dintre ele. Turkan, interpretată de Özgü Kaya, se mărită cu Somer, ce provine dintr-o familie înstărită din zonă.

Ce părea a fi un mariaj de vis se transformă într-un coșmar atunci când Turkan află că noul ei soț a fost forțat de către familia sa să se căsătorească cu ea, deși era îndrăgostit de altă femeie, pe care își dorea să o ceară de nevastă.

Așa că dacă vreți să urmăriți problemele create de această întreagă situație dramatică în care se găsesc Somer și Turkan, puteți viziona oricând serialul „Trei surori”, pe Voyo. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net