Super serialul care se află în topul celor mai urmărite producții. E plin de suspans și te șochează

Super serialul cu mafie în topul celor mai urmărite producții! E plin de suspans și scene de acțiune uimitoare! Vorbim despre Tokyo Vice, o producție HBO Max lansată în urmă cu doi ani și care a uluit o lume întreagă. Recent, datorită faptului că a fost foarte bine primit, producătorii au lansat și cel de-al doilea sezon.

Super serialul cu mafie, în topul celor mai urmărite producții!
Super serialul cu mafie, în topul celor mai urmărite producții!

Super serialul cu mafie, în topul celor mai urmărite producții!

Primul sezon din Tokyo Vice începe cu un jurnalist aspirant din Missouri, Jake Adelstein (interpretat de Ansel Elgort), care este angajat în departamentul de presă al unui mare ziar japonez din Tokyo. Acest lucru îl transformă în primul jurnalist născut în străinătate care lucrează acolo. Povestea se desfășoară într-o dramă polițistă cu ardere lentă, dezvăluind încetul cu încetul jocurile murdare ale mafiei Yakuza care conduce străzile, fiind una dintre cele mai temute clanuri din toată lumea.

Jake cade într-un vârtej al investigațiilor care vizează crimele clanului Yakuza și față de care instituțiile orașului păstrează distanța. Acest lucru duce la creșterea dinamicii tânărului și ambițiosului reporter cu personaje precum Jin Miyamoto (interpretat de Hideaki Ito), un detectiv care îl ajută pe Jake ca persoană de contact în cadrul departamentelor de poliție în investigațiile sale, și Hiroto Katagiri (interpretat de Ken Watanabe), un detectiv veteran care lucrează în cadrul diviziei de crimă organizată și care se încălzește treptat cu parteneriatul său cu Adelstein. 

Prin munca sa de investigație, Jake descoperă că multe dintre aceste decese sunt ale unor persoane puternic îndatorate față de Yakuza. Lucrurile însă se complică din ce în ce mai mult, iar cursa pentru adevăr și putere ia întorsături neașteptate. Jake se apropie tot mai mult de moarte în încercarea de a scote la suprafață cele mai întunecate fapte care se petrec pe străzile din Tokyo. În finalul primului sezon, personajele principale, de care te vei îndrăgosti imediat pentru personalitățile lor puternice, ajung în situații complet disperate și ne lasă cu multe semne de întrebare. Vestea bună însă este faptul că HBO a lansat și cel de-al doilea sezon care promite să ofere și mai multe surprize și să clarifice lucrurile. Trebuie neapărat să îl urmăriți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net