Survivor Rom├ónia 2022. R─âzbonicii au ob┼úinut imunitatea. Faimo┼čii propu┼či pentru eliminare

#Survivor România

├Än edi╚Ťia de luni, 17 ianuarie, a Survivor Rom├ónia 2022, echipa R─âzboinicilor a ob╚Ťinut imunitatea ├«n urma meciului serii. Din echipa Faimo┼čilor, Emil Rengle ┼či Elena Chiriac au c├ó╚Ötigat imunitatea, ├«n urma unui noi joc ╚Öi nu pot fi propu╚Öi pentru eliminare. Roxana Chiuhulescu, Xonia ┼či 

survivor romania razboinici jpg
R─âzboinii au c├ó┼čtigat din nou un meci la Survivor foto: Instagram

Echipa R─âboinicilor a c├ó╚Ötigat prima imunitate a sezonului 3 Survivor Rom├ónia. ├Än plus, ei au primit un kiloram de orez ╚Öi un litru de ulei. Echipa Faimo┼čilor, care a pierdut jocul, a primit doar 500 grame de orez ╚Öi 500 ml de ulei.

Concuren╚Ťii au avut de parcurs un tobogan cu ap─â, s─â ├«noate ├«ntr-un bazin, apoi s─â treac─â peste un pod. Ultima provocare a meciului a fost s─â d─âr├óme nou─â piese ├«n form─â de piramid─â cu s─âcule╚Ťi de nisip. Prima echip─â care a adunat zece puncte a c─â╚Ötigat.

"De zece ori bucurie c─â ┼čtim c─â nu ne elimin─âm ├«ntre noi", a spus ┼×tefania ┼×tefan, care a adus R─âzboinicilor dou─â puncte. Victoria lor a fost cu at├ót mai mare cu c├ót este deja a doua a sezonului. 

stanga
dreapta
survivor romania razboinici3 jpg
survivor romania razboinici4 jpg
survivor romania razboinici2 jpg
survivor romania razboinici6 jpg
survivor romania razboinici1 jpg
survivor romania razboinici jpg

Otilia Bilionera ┼či Andreea Tonciu nu au putut lua parte la traseu

Faimo╚Öii au intrat ├«n joc determina╚Ťi s─â c├ó╚Ötige, dup─â ce au pierdut primul meci al sezonului ╚Öi nu au primit ├«nc─â uneltele pentru construirea casei lor. Ei au ├«nceput cu un concurent ├«n minus: Otilia Bilionera nu a primit accord medicului de a participa la traseu. Apoi, Andreei Tonciu i s-a f─âcut r─âu. 

TJ Miles, de la Faimo╚Öi ╚Öi Alex Delea, de la R─âzboinici, au fost primii care au intrat pe traseu, iar Famiosul a adus un punct echipei sale. Elena Matei de la R─âzboinici a dus dou─â puncte echipei sale ├«n acest meci, iar R─âzboinicii au c├ó┼čtigat la final, cu 10 la 6. 

stanga
dreapta
survivor romania 1 (2) jpg
survivor romania 14 jpg
survivor romania 12 jpg
survivor romania 15 jpg
survivor romania 178 jpg
survivor romania 13 jpg
survivor romania 17 jpg
survivor romania 16 jpg
survivor romania 1 jpg

Emil Rengle ┼či Elena Chiriac, imunitate individual─â

Echipa Faimo┼čilor a trecut la jocul urm─âtor, prin care un b─âiat ┼či o fat─â din echip─â ┼či-au asigurat iminitatea individual─â. Cei care au c├ó┼čtigat au putut s─â fac─â c├óte o nominalizare

Fiecare a fost pozi┼úionat ├«ntr-un cadru de lemn, cu patru stinghii de lemn, s-au a┼čezat cu  picioarele pe stinghii ┼či au trebuit s─â r─âm├ón─â ├«n echilibru ├«n momentul ├«n care Daniel Pavel a dat semnalul verbal. 

Dup─â o lupt─â dur─â, C─ât─âlin Zm─âr─ândescu a cedat, iar Emil Rengle a fost cel care a primit imunitatea individual─â.

Xonia, Elena Chiriac, Otlia Bilionera au fost ultimele trei fete r─âmase, care au stat ├«n echilibru minute bune. ├Äntr-un final, Elena Chiriac a fost cea care a primit imunitatea. 

Roxana Ciuhulescu, Xonia ┼či C─ât─âlin Zm─âr─ândescu, propu┼či spre eliminare

Roxana Ciuhulescu a fost nominalizat─â prin vot pentru eliminare. Elena Chiriac a propus-o pe Xonia, spun├ónd c─â alegerea e una strict sportiv─â ┼či o admir─â pe c├ónt─ârea┼ú─â.

Emil Rengle l-a nominilizat pe C─ât─âlin Zm─âr─ândescu. 

"M-a dernajat atitudinea lui cu Tj Miles, care a fost foarte agresiv─â. Cred c─â egoul lui este o boal─â", a spus Emil Rengle. 

Cine sunt cei 24 de concurenţi de la Survivor Româna 2022

Cei 24 de concuren╚Ťi, 12 R─âzboinici ╚Öi 12 Faimo╚Öi se lupt─â la Survivor Rom├ónia 2022 pentru un premiu de 100.000 de euro. 

Cei 12 Faimo╚Öi sunt: Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, C─ât─âlin Zm─âr─ândescu, Robert Ni╚Ť─â, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Emil Rengle ╚Öi Roxana Ciuhulescu. 

Cei 12 R─âzboinici sunt: Elena Matei, buc─âtar; Liviu Mihalc, dansator profesionist: Relu P─ânescu, antreprenor; Ionu╚Ť Popa, antrenor personal; Alex Delea, barman; Ana Dobrovie, dansatoare; Blaze, vlogger; Angela Forero, medic veterinar; Alexandru Nedelcu , fotbalist; ╚śtefania ╚śtefan, online streamer; Alexandra Duli, manager ╚Öi Ramona Cr─âciunescu, curier.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png