Survivor România 2022. Războnicii au obţinut imunitatea. Faimoşii propuşi pentru eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

În ediția de luni, 17 ianuarie, a Survivor România 2022, echipa Războinicilor a obținut imunitatea în urma meciului serii. Din echipa Faimoşilor, Emil Rengle şi Elena Chiriac au câștigat imunitatea, în urma unui noi joc și nu pot fi propuși pentru eliminare. Roxana Chiuhulescu, Xonia şi 

Războinii au câştigat din nou un meci la Survivor foto: Instagram
Războinii au câştigat din nou un meci la Survivor foto: Instagram

Echipa Răboinicilor a câștigat prima imunitate a sezonului 3 Survivor România. În plus, ei au primit un kiloram de orez și un litru de ulei. Echipa Faimoşilor, care a pierdut jocul, a primit doar 500 grame de orez și 500 ml de ulei.

Concurenții au avut de parcurs un tobogan cu apă, să înoate într-un bazin, apoi să treacă peste un pod. Ultima provocare a meciului a fost să dărâme nouă piese în formă de piramidă cu săculeți de nisip. Prima echipă care a adunat zece puncte a căștigat.

"De zece ori bucurie că ştim că nu ne eliminăm între noi", a spus Ştefania Ştefan, care a adus Războinicilor două puncte. Victoria lor a fost cu atât mai mare cu cât este deja a doua a sezonului. 

Otilia Bilionera şi Andreea Tonciu nu au putut lua parte la traseu

Faimoșii au intrat în joc determinați să câștige, după ce au pierdut primul meci al sezonului și nu au primit încă uneltele pentru construirea casei lor. Ei au început cu un concurent în minus: Otilia Bilionera nu a primit accord medicului de a participa la traseu. Apoi, Andreei Tonciu i s-a făcut rău. 

TJ Miles, de la Faimoși și Alex Delea, de la Războinici, au fost primii care au intrat pe traseu, iar Famiosul a adus un punct echipei sale. Elena Matei de la Războinici a dus două puncte echipei sale în acest meci, iar Războinicii au câştigat la final, cu 10 la 6. 

Emil Rengle şi Elena Chiriac, imunitate individuală

Echipa Faimoşilor a trecut la jocul următor, prin care un băiat şi o fată din echipă şi-au asigurat iminitatea individuală. Cei care au câştigat au putut să facă câte o nominalizare

Fiecare a fost poziţionat într-un cadru de lemn, cu patru stinghii de lemn, s-au aşezat cu  picioarele pe stinghii şi au trebuit să rămână în echilibru în momentul în care Daniel Pavel a dat semnalul verbal. 

După o luptă dură, Cătălin Zmărăndescu a cedat, iar Emil Rengle a fost cel care a primit imunitatea individuală.

Xonia, Elena Chiriac, Otlia Bilionera au fost ultimele trei fete rămase, care au stat în echilibru minute bune. Într-un final, Elena Chiriac a fost cea care a primit imunitatea. 

Roxana Ciuhulescu, Xonia şi Cătălin Zmărăndescu, propuşi spre eliminare

Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată prin vot pentru eliminare. Elena Chiriac a propus-o pe Xonia, spunând că alegerea e una strict sportivă şi o admiră pe cântăreaţă.

Emil Rengle l-a nominilizat pe Cătălin Zmărăndescu. 

"M-a dernajat atitudinea lui cu Tj Miles, care a fost foarte agresivă. Cred că egoul lui este o boală", a spus Emil Rengle. 

Cine sunt cei 24 de concurenţi de la Survivor Româna 2022

Cei 24 de concurenți, 12 Războinici și 12 Faimoși se luptă la Survivor România 2022 pentru un premiu de 100.000 de euro. 

Cei 12 Faimoși sunt: Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Emil Rengle și Roxana Ciuhulescu. 

Cei 12 Războinici sunt: Elena Matei, bucătar; Liviu Mihalc, dansator profesionist: Relu Pănescu, antreprenor; Ionuț Popa, antrenor personal; Alex Delea, barman; Ana Dobrovie, dansatoare; Blaze, vlogger; Angela Forero, medic veterinar; Alexandru Nedelcu , fotbalist; Ștefania Ștefan, online streamer; Alexandra Duli, manager și Ramona Crăciunescu, curier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net