Tanti Lenuța de la Chinteni, la un pas de moarte! Cum a salvat-o Mircea Bravo: „Am văzut 5 lumini albe"

Tanti Lenuța din Chinteni a devenit cunoscută publicului de pe social media, datorită clipurilor simpaticului influencer Mircea Bravo. Bunica lui Mircea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din online, reușind să aducă zâmbetul pe buze fiecărui urmăritor. De când colaborează cu Mircea, bunicuța deja a reușit să joace în două producții de-ale lui și se pare că nu au de gând să se oprească aici. Totuși, puțin știu prin ce încercări grele a trecut bunica pe care o vedem mereu cu zâmbestul pe buze. Femeia a fost la un pas de moarte, iar Mircea a salvat-o, așa cum a povestit în podcastul lui Horia Brenciu.

Tanti Lenuța de la Chinteni, la un pas de moarte! Cum a salvat-o Mircea Bravo
Tanti Lenuța de la Chinteni, la un pas de moarte! Cum a salvat-o Mircea Bravo

Tanti Lenuța de la Chinteni, la un pas de moarte

Tanti Lenuța este implicată în televiziune încă din 2004, pe când postul Look TV făcea emisiuni la Cluj și o cooptase și pe carismatica femeie. Totuși, bunică neaoșă a cunoscut succesul odată ce a început să joace alături de îndrăgitul YouTuber, alături de care are o chimie fantastică în roluri. În spatele talentului și a energiei pozitive, Tanți Lenuța ascunde și multe povești emoționante. Un moment marcant pentru bătrână a fost cel în care era să își piardă viața. Femeia se îmbolnăvise foarte tare, dar Mircea a fost cel care a ajutat-o, după cum a povestit în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, moderat de Horia Brenciu.

Horia Brenciu: Și uite bucuria mea când am aflat asta că nu știam: <<Am rămas singură când am fost bolnavă, Mircea m-a sunat și m-a întrebat ce fac și i-am spus că nu prea știu ce fac că nu am voce și nu a durat mult până nu a ajuns la mine cu un rezident, m-au luat și m-au dus imediat la spital și-au salvat viața pentru că am fost foarte bolnavă.>>

Mircea Bravo: Perioada care a fost cu nebunia, cu Covid nu știam ce se întâmplă, ideea e că foarte multă lume venea în vizită la Tanti Lenuța, deci efectiv am pus un anunț pe gard <<vă rog frumos dacă țineți la Tanti Lenuța haideți să o vizităm mai rar în perioada asta.>> Am fost la Tanți Lenuța și a zis că <<au fost vreo 20 de băieți pe la mine să mă viziteze.>>

Cum a salvat-o Mircea Bravo

Horia Brenciu: În momentele grele...

Tanti Lenuța: El a fost lângă mine.

Horia Brenciu: Toată lumea când este în vogă și asta am simțit și eu foarte mult în ultimii 30 de ani, când am avut momentele cele mai grele, câteodată vrei să ai momente grele ca să vezi cine este cu adevărat lângă tine.

Tanti Lenuța: Eu la băiat nu-i spuneam cât sunt de bolnavă și cum am tras două săptămâni, cum i-am spus lui Mircea.

Mircea Bravo: Ea nu vrea să ne streseze, au tendința asta bunicii, părinții noștri.

Cum l-a pierdut pe nea Sandu

Aceasta însă nu este singura cumpănă pe care a traversat-o, căci imedia după ce a plecat la spital, bătrânica a aflat că soțul ei Sandu a decedat. În mod uimitor femeia a povestit că a simțit când acesta a plecat dintre noi.

Tanti Lenuța: Eu nu vreau să le spun, nu vreau... Rabd! El a venit și a discutat cu rezidentul și a zis să vin să îmi fac analize și îmi dă tratament. Și am zis dă-i pace că dacă mă duc, dusă sunt.

Și ultimul cuvânt i-am zis lui Sandu: <<Sandule, să nu te duci de acasă să lași ușa uliței deschisă cum ai obiceiul, că o veni oarecine și ne-o face de minune. Și când am venit acasă nu l-am mai găsit.>> (...) Eu am știu că a murit Sandu, noaptea. Mi-au apărut 5 lumini albe în față la la 02:10, atunci a murit.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net