Theo Rose rupe tăcerea și spune cum a început povestea de dragoste cu Anghel Damian: „Până acum nu am cunoscut așa ceva”

Viața lui Theo Rose (26 de ani) s-a schimbat radical de aproximativ un an și jumătate! Asta după ce artista l-a cunoscut pe Anghel Damian, regizorul filmului „Clanul”, de la PRO-TV, cu care acum formează o frumoasă familie și cu care are un băiețel din vara anului trecut, pe nume Sasha Ioan.

Theo Rose și Anghel Damian au un copil împreună. Sursă: Instagram
Theo Rose și Anghel Damian au un copil împreună. Sursă: Instagram

Invitată recent în cadrul podcastului “Eu sunt Anamaria Prodan”, simpatica artistă a vorbit deschis despre cât de protejată se simte de jumătatea sa, dar și cât de repede s-a îndrăgostit de el:

„Nu este greu, nu a fost greu deloc, eu cred că era normal. Cred că o să îmi fie greu, aproape imposibil mie, cel puțin, să mai găsesc un bărbat ca el pentru mine. Până acum nu am cunoscut așa ceva, un bărbat cu atâtea calități, niciodată. Dacă le-aș fi scris pe toate pe-o foaie aș fi zic <du-te bă că nu există așa ceva>. Cea mai importantă calitate a lui este că e iubitor și la noi acasă este cald. Este foarte atent la mine, la copil, este matur, este foarte deștept. Toate lucrurile astea mă țin foarte atentă la el”.

Declarații tranșante

După ce s-a aflat de relația celor doi, gurile rele au început să spună tot felul de lucruri nepotrivite cu privire la idila lor amoroasă. Motivul? La acea vreme, atât Anghel, cât și Theo Rose erau implicați în alte relații. Prin urmare, artista a ținut morțiș să explice public cum au stat lucrurile cu adevărat:

„A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri  nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net