Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe «Mama Sulfina»: «Aveam coșmaruri, visam diavoli»

Ultima actualizare:

Actrița Virginia Rogin a fost invitată în cadrul podcastului pe care îl găzduiește Lucian Viziru pe platforma YouTube, cei doi foști colegi depănând amintiri de pe platourile de filmare ale proiectelor în care au fost protagoniști. Printre acestea se numără și serialul „Inimă de țigan”, iar actrița a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare!

Virginia Rogin a jucat-o pe „Mama Sulfina” în serialul „Inimă de țigan”, personaj care reprezenta „vrăjitoarea” șatrei. Lucian Viziru a avut rolul lui „Giani”, fiul lui bulibașa.

Citește și: Vi-l amintiţi pe State Potcovaru din „Inimă de ţigan“? Cum arată acum actorul Gheorghe Visu

Virginia Rogin avea coșmaruri după „vrăjile” din șatră

Amintindu-și de momentele în care era nevoită să rostească vrăji, Virgina Rogin a făcut câteva mărturisiri neașteptate. Actrița a dezvăluit că momentele respective îi dădeau fiori, iar mai apoi avea coșmaruri toată noaptea, chiar dacă totul reprezenta doar un scenariu.

„Era pe malul lacului, cu un foc de tabără. Noaptea, cu lună plină. Și spuneam niște vorbe acolo și puneam pe apă niște chestii, niște lumânări. Focul ăla ardea în spate.. Te luau fiorii...Pe mine mă luau, care făceam asta...Bineînțeles, cucuveaua (pasăre care prevestește rele potrivit vorbelor din popor n.r) era acolo.

Îmi aduc aminte că în noaptea aia am avut numai coșmaruri. Visam numai diavoli care veneau și râdeau de mine. Mă visam pe mine îmbrăcată în țigancă și ei veneau și făceau mișto de mine. Îmi spuneau ceva nasol.”, a dezvăluit Virginia Rogin.

Citește și: Fostă actriță sexy din Inimă de țigan, pe platourile MasterChef. «Ca model stai bine»

Virginia Rogin, cunoscută în special pentru rolul „Mamei Sulfina”

Cu toate acestea, Virginia Rogin a fost extrem de îndrăgită pentru modul în care și-a portretizat personajul, glumind chiar că mulți nici măcar nu îi cunosc numele real, ci o strigă „Mama Sulfina”.

Mama Sulfina trăiește prin mine. (..) Puteam să joc eu Shakespeare, Caragiale, Cehov, cât am jucat la viața mea (la teatru n.r), că lumea tot Mama Sulfina mă strigă.

Popularitatea pe care ți-o dă televiziunea nu ți-o poate da nici teatrul și nici filmul. Rămâi așa în memoria oamenilor. Dar îmi face plăcere, nu se pune problema..Foarte multă lume mă întreabă „Dar cum vă cheamă, doamnă?”. Le zic că nu contează, ce să îți încarci memoria?!”, a glumit îndrăgita actriță.

Virginia Rogin a explicat că a îndrăgit proiectul TV, dat fiind faptul că a avut ocazia să joace alături de nume mari din industria autohtonă, față de care are numai respect. „Inimă de țigan” a strâns laolaltă actori celebri, precum Gheorghe Dinică, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florina Cercel, Florin Zamfirescu, Marin Moraru și lista poate continua. Din păcate, unii dintre aceștia s-au stins din viață între timp.

Admiratorii actriței au putut să o vadă pe aceasta într-un proiect recent, serialul „Adela”, difuzat de Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net