Beneficiile uleiul de floarea-soarelui în frumusețe

Beneficiile uleiul de floarea-soarelui în frumusețe

Ultima actualizare:

    Uleiul de floarea-soarelui este sursă importantă de vitamina E, cu proprietăți antiîmbătrânire care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi, stimulând regenerarea celulară. www.clickpentrufemei.ro
Uleiul de floarea-soarelui este sursă importantă de vitamina E, cu proprietăți antiîmbătrânire care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi, stimulând regenerarea celulară. www.clickpentrufemei.ro

Bogat în acizi grași Omega-6, grăsimi polinesaturate și vitaminele E și F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit și în tratarea mai multor probleme dermatologice, și anume:

Piele uscată

Proprietățile emoliente ale uleiului de floarea-soarelui mențin pielea hidratată, fiind ideală pentru persoanele care au tenul uscat sau sensibil. Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, hidratează pielea fără a o lăsa grasă. Masează pielea cu ulei de floarea-soarelui – creează o protecție împotriva infecțiilor.

Coșuri

Datorită carotenoidelor, vitaminelor A, C și D, uleiul de floarea-soarelui hrănește și protejează pielea. Acest ulei poate fi folosit pentru tratarea acneei și calmarea eczemei, dar și pielea inflamată și iritată. Uleiul de floarea-soarelui este rapid absorbit de piele, fără să blocheze porii.

Descoperă beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumusețe pe clickpentrufemei.ro

Tratament cu ulei cald pentru părul tău

5 lucruri pe care nu le știai despre semințele de floarea soarelui



Parteneri

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Shutterstock test glicemie png
shutterstock 2377509731 jpg
shutterstock 2639467685 jpg
cancer pulmonar jpg
shutterstock 1550406647 jpg
dementa jpg
Melatonina
AVC jpg
image
image