Căpitanul naționalei Spaniei, în plină luptă cu depresia și atacurile de panică

Căpitanul echipei naționale de fotbal a Spaniei a dezvăluit lupta pe care o duce în plan personal, Álvaro Morata declarând că a suferit de depresie și atacuri de panică, în ultimul sezon petrecut la Atlético Madrid. În cele din urmă, starea sa a contribuit la decizia de a părăsi clubul iberic, în prezent fiind legitimat la AC Milan. 

Álvaro Morata a trecut prin clipe dificile (FOTO: EPA)
Álvaro Morata a trecut prin clipe dificile (FOTO: EPA)

„Când ai momente cu adevărat grele, cum ar fi depresia sau atacurile de panică, nu contează munca pe care o faci sau situaţia pe care o ai în viaţă - ai în interior o persoană împotriva căreia trebuie să lupţi în fiecare zi şi în fiecare noapte. Cred că este prima dată când o spun deschis, dar da, am trecut printr-o perioadă foarte proastă și am crezut că nu voi mai putea juca. Suntem ceea ce vezi la televizor și pe rețelele sociale, dar este o lume care de multe ori nu este reală. Trebuie să afișezi o imagine pentru că asta e meseria ta. Și da, am avut o perioadă foarte, foarte, foarte proastă. Am explodat și a existat un moment în care nu am putut să-mi închei încălțările. Fugeam spre casă pentru că mi se punea un nod în gât și  începeam să văd încețoșat”, sunt cuvintele lui Morata.

„Plecarea din Spania a fost cel mai bun lucru”

De altfel, internaționalul de 31 ani a dezvăluit totodată că a trăit situaţii neplăcute în compania copiilor săi în restaurante sau supermarketuri, unde a primit atacuri dure personale, care i-au afectat viaţa de zi cu zi şi starea emoţională. „Pentru mine, plecarea din Spania a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac. A venit un moment în care nu am mai putut suporta”, a mai spus fotbalistul. 
Câştigător cu Spania al EURO2024 şi al Ligii Naţiunilor în 2023, Morata are 80 de selecţii şi 36 de goluri la naţională. În cariera lui, marile cluburi la care a evoluat au fost Real Madrid, Juventus Torino și Chelsea Londra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nadal (EPA) jpg
George Baldock (EPA) jpg
Rafael Nadal retragere jpg
George Baldock jpg
Wimbledon (EPA) jpg
Axel Tuanzebe (EPA) jpg
Jelena Dokić (EPA) jpg
david popovici medalie jo fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net