Constantin Iacoban, antrenorul de atletism de la Dinamo, acuzat de agresiune sexuală. Riscă ani grei de pușcărie!

Ultima actualizare:

Constantin Iacoban, antrenorul de la CSS Dinamo, riscă ani grei de pușcărie. Acesta este acuzat de agresiune sexuală, iar victima se pare că ar fi o minoră de numai 15 ani, care îi era elevă. 

image

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Constantin Iacoban, antrenorul de la CSS Dinamo și, totodată, profesor de sport, este pus sub grave acuzații: agresiune sexuală. Se pare că în anul 2021, în luna noiembrie, Iacoban ar fi agresat sexual o minoră de numai 15 ani, care îi era elevă.

Iacoban riscă până la 7 ani de închisoare

Pentru fapta lui, potrivit Codului Penal, Constantin Iacoban riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani. În prezent, acesta a fost plasat în arest preventiv. Pe de altă parte, președintele Ionuț Popa a declarat pentru sursa citată că Iacoban este doar un angajat al Clubului Sportiv Școlar și că nu are nicio legătură cu CSS Dinamo.

„Am primit si alte telefoane și vreau să vă precizez că nu are nicio legătură cu noi. Nu este angajat la noi. Dansul este angajat la Clubul Sportiv Școlar. Se aseamănă doar numele. Doresc sa fac această precizare ca să nu mai fie nicio confuzie” a spus președintele Ionuț Popa.

Citește și - Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală. Cine se află în spatele plângerilor

Constantin Iacoban a primit Premiul de Excelență

În urmă cu 10 ani, Iacoban a primit titlul de Mentor pentru excelență în Sport și Educație, din partea Sindicatului Național de Sport și Tineret. La momentul respectiv, Iacobam declara că și-a dorit întotdeauna să urmeze acest drum al sportului și că îi face plăcere să fie antrenor pentru tinerele talente care pun preț pe atletism. 

În privința copiilor, Iacoban mărturisea, tot atunci, că aceștia sunt capabili să răsplătească dragostea mai mult decât o fac adulții, că sunt mai sinceri și că este foarte mulțumit atunci când copiii aleg să vină la el din plăcere. 

„De mic am făcut sport și mi-a plăcut să continui și după ce am terminat liceul, să continui cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, sunt foarte pasionat, îmi place foarte mult să lucrez cu ei. Există o emulație și o concurență fantastică între ei. Ei vin de plăcere, asta este mentalitatea noastră ca acești copii să vină să se joace, nu să facă sport de performanță, pentru că sunt prea mici, iar când ajung la vârstă mai mare, 15-16 ani atunci se pune problema și de sport de performanță. Copiii sunt mai sinceri, mai onești și îți răsplătesc dragostea și grija mult mai mult decât un adult”, declara Constantin Iacoban după ce a fost premiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net