Cristiano Ronaldo, out din Liga Campionilor Asiei: a ratat cu poarta goală

Ultima actualizare:

Echipa la care este legitimat Cristiano Ronaldo a părăsit Liga Campionilor din Asia în faza sferturilor de finală, luni, în ciuda încercărilor portughezului de a-și duce gruparea mai departe, acesta suferind una dintre cele mai dureroase înfrângeri din cariera sa.

Echipa lui Cristiano Ronaldo, eliminată din Liga Campionilor Asiei (FOTO: EPA)
Echipa lui Cristiano Ronaldo, eliminată din Liga Campionilor Asiei (FOTO: EPA)

În cele din urmă, Al-Nassr „s-a predat” în fața lui Al-Ain - învinşi cu 1-0 în prima manşă, saudiţii au reuşit să se impună cu 3-2 în timpul regulamentar, deznodământul din Liga Campionilor Asiei fiind „împins” la loviturile de departajare.
Totuși, finalul meciului din timpul regulamentar fost aproape să le aparțină, însă ibericul în vârstă de 39 de ani a ratat o ocazie incredibilă, în minutul 61, singur în faţa porţii și, mai apoi, n-a ajutat nici faptul că prelungirile au început prost pentru Al-Nassr, care a avut un jucător eliminat şi a mai primit un gol.
CR7 s-a zbătut pentru echipa lui și a reușit să transforme un penalty, consemnându-se singurul jucător de la Al-Nassr care a transformat şi la loviturile de departajare, pierdute de echipa sa, scor 1-3. Câștigarea Ligii Campionilor Asiei era principalul obiectiv al șeicilor de la Al-Nassr.

Al Nassr rămâne în lupta pentru titlul din Arabia Saudită 

Dată fiind situația din competiția externă, Al-Nassr mai are o șansă în campionatul din Arabia Saudită, unde se luptă pentru un nou titlu. Astfel, gruparea lui Cristiano Ronaldo o înfruntă, vineri, pe Al-Ahli vineri, într-un meci cu miză mare, între echipele de pe locul doi și trei din fotbalul saudit: Al-Nassr are un avans de șase puncte față Al-Ahli, însă se află la 12 puncte de liderul Al-Hilal. 
De altfel, portughezul se pregătește de EURO2024, programat între 14 iunie și 14 iulie, acolo unde lusitanii vor avea de înfruntat Cehia, Turcia și o echipă venită de la baraj. În perspectiva turneului final din Germania, naționala lui Cristiano Ronaldo are de partea sa palmaresul, câștigând Campionatul European din anul 2016. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net