Comentatorii americani, fascinați de David Popovici. Sportivul a primit laude în direct

Numele lui David Popovici a ajuns să fie cunoscut de o lume întreagă, iar performanțele sale pari să-i fi fermecat pe cei de peste Ocean. Presatațiile lui David Popovici au ajuns să fie comentate de către postul de televiziune NBC Sports. 

image
David Popovici a fost analizat de către comentatorii de la NBC Sports

Înotătorul legitimat la CS Dinamo a ajuns subiect de discuție la postul NBC Sports, în cadrul emisiunii „Chasing Gold – Paris 2024“.

Aici, au fost analizate, mai întâi, șansele americanului Caeleb Dressel (26 de ani), la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024. Dressel, cu șapte medalii olimpice în palmares deja, toate de aur, a luat o pauză de la înot. Acesta va reveni curând, iar întoarcerea sa la competiții va fi una dificilă, mai ales că acum are o un adversar pe măsură în persoana lui David Popovici, susțin analiștii americani.

Citește și: Iubita lui David Popovici, avalanșă de gesturi pasionale 

  „David Popovici a avut o vară senzațională, iar ceea ce m-a impresionat cel mai mult e vârsta lui. E doar un puști care concurează la cel mai înalt nivel deja! E un talent autentic. Dar hai să așteptăm puțin înainte de a-l încorona cu titlul de cel mai bun. Are un drum lung de parcurs până acolo! Dar, da, a avut o vară senzațională, încununată cu recordul mondial, la 100 de metri liber. Are o constituție fizică perfectă, e longilin, dar și incredibil de puternic, deși e atât de tânăr! Puștiul e un înotător de elită, fără îndoială! Și e posibil să asistăm la o rivalitate incredibilă, cu el, cu Caeleb Dressel și cu alți înotători de mare calitate, în următorii ani“, a declarat Rowdy Gaines, fost înotător. 

Citește mai multe despre analiza comentatorilor de la NBC Sports pe Adevărul 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
visarion alexa
Marius Bodochi la Adevarul Live
image
image
image
image
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE