David Popovici, inspirat de legendarul Kobe Bryant! Sfaturile de aur care l-au impresionat pe „rechin”

Ultima actualizare:

David Popovici și Kobe Bryant! Iată o alăturare la care puțină lume s-ar fi gândit. Nu ar trebui să ne suprindă însă că legendele caută mereu modalități de a deveni mai bune și de a progresa non-stop. Ei bine, una din sursele de inspirație ale „rechinului” este chiar legendarul jucător de baschet care a decedat, din păcate, într-un cumplit accident aviatic în ianuarie 2020. 

David Popovici, inspirat de legendarul Kobe Bryant
David Popovici, inspirat de legendarul Kobe Bryant

David Popovici, inspirat de Kobe Bryant! Ce au în comun „rechinul” și cel poreclit „mamba negru”

După ce a cucerit joi medalia de aur în proba de 200 metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natație pentru juniori de la Lima (Peru), David Popovici a distribuit un citat pe pagina personală de Instagram, dar și un clip cu câteva sfaturi de aur oferite de unul dintre cei mai mari jucători din istoria baschetului.

Mai mult, fostul star al lui Los Angeles Lakers a fost mereu cunoscut ca unul dintre cei mai aprigi competitori din sportul mondial. Cu o mentalitate de fier, fără frică de lumină reflectoarelor și cu o motivație ieșită din comun, Kobe Bryant a fost și este în continuare pentru mulți tineri un punct de reper atunci când vorbim de seriozitate, disciplină, sacrifciu și foamea de a fi cel mai bun din lume în ceea ce faci.

Află și: Ce a făcut David Popovici cu primii bani caștigați din sport? Mesaj plin de inspirație pentru tânara generație

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 18 ani și la câteva ore după ce a obținut a zecea medalie de aur din acest an, minunea sportului românesc a distribuit un clip în care legendarul Kobe Bryant, poreclit „black mamba”, vorbea despre suișurile și coborâșurile din viață.

David Popovici a postat un clip cu legendarul Kobe Bryant. „Este inutil să-ți pierzi timpul îndoindu-te dacă vei avea sau nu succes”

„Îndoiala este un lucru atât de ciudat! Adică există momente în care ai succes și momente în care eșuezi. Așadar, să-ți pierzi timpul îndoindu-te dacă vei avea sau nu succes este inutil.

Trebuie doar să pui un picior în fața celuilalt, să controlezi ceea ce poți controla și apoi vezi care este rezultatul.

Dacă câștigi, e grozav, te trezești a doua zi și-ți continui călătoria. Dacă pierzi, e nasol, dar trebuie să te trezești a doua zi și să continui oricum, din nou și din nou”, spune Kobe Bryant, în clipul publicat de David Popovici.

Vezi și: David Popovici, dezvăluire surprinzătoare! Ce a făcut înainte de cursele de la Roma

David Popovici e din nou de aur. „Mă distrez...”

Povestea magică a lui David Popovici continuă! „Rechinul” a cucerit joi medalia de aur la proba de 200 de metri liber, de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori. Cel mai rapid înotător din lume a oprit cronometrul la 1:46.18, terminând la aproape trei secunde de următorul clasat.

„Mă distrez, publicul mă ajută mult, cu siguranță. A fost o cursă destul de bună, sunt fericit și e totul bine”, a precizat David Popovici după finala probei de 200 m liber.

Poate te interesează: Ce face David Popovici în fiecare seară. La ce oră se culcă „rechinul”

După acest succes, David Popovici va reveni în competiție pe 3 septembrie, când va concura în proba de 100 de metri liber. Semifinalele vor avea loc pe 4 septembrie, ora 02:25, iar finala la 100 metri liber va fi loc luni, 5 septembrie, de la ora 02:02, ora României. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net