Lovitur─â de teatru: lui Djokovic i s-ar putea anula din nou viza de Australia

10 ianuarie 2022

Australienii par oameni la locul lor ╚Öi lini╚Öti╚Ťi, dar de fapt sunt ╚Öi ei predispu╚Öi la scandal la fel ca restul lumii. Dup─â ce judec─âtorul a decis c─â Novak Djokovic are drept de intrare ├«n Australia, ministrul imigr─ârii vrea s─â ├«i anuleze din nou viza!

novak djokovic jpg
Novak Djokovic este motiv de ceart─â ├«ntre autorit─â╚Ťile australiene (FOTO: EPA)

Avocatul guvernului, Christopher Tran, a declarat, luni, c─â ministrul imigr─ârii, Alex Hawke, va lua ├«n considerare o nou─â anulare a vizei de intrare ├«n ┼úar─â a tenismenului Novak Djokovic, dup─â ce instan┼úa din Melbourne a decis s─â revoce prima anulare. Conform declara╚Ťiilor lui Tan, ministrul imigr─ârii se va g├óndi dac─â ├«┼či va exercita "puterea personal─â de anulareÔÇŁ, chiar dac─â judec─âtorul Anthony Kelly a casat decizia ministrului Afacerilor Interne de a anula viza primit─â de juc─âtorul s├órb. Totu╚Öi, judec─âtorul a avertizat c─â, dac─â ministrul ia decizia de anulare, Djokovic nu se va mai putea ├«ntoarce timp de trei ani ├«n Australia. ├Än plus, hot─âr├órea ar putea fi atacat─â din nou.

Potrivit ÔÇŁThe GuardianÔÇŁ, ├«n conformitate cu sec┼úiunea 133C(3) din Legea privind migra┼úia, Alex Hawke ar putea anula din nou viza ├«n urm─âtoarele condi┼úii: deoarece exist─â un motiv pentru anularea vizei (├«n acest caz pretinsa amenin┼úare la adresa s─ân─ât─â┼úii publice, pentru c─â Djokovic nu este vaccinat), titularul de viz─â "nu-l convinge pe ministru c─â temeiul nu exist─â" ┼či pe baza faptului anularea vizei c─â ar fi ├«n interes public. Conform aceleia╚Öi surse citate de news.ro, Djokovic ar putea contesta ┼či aceast─â decizie, dar ar avea mai pu┼úine ┼čanse de succes ├«n instan┼ú─â.

Djokovic a primit drept de intrare în Australia din partea judecătorului

Luni, 10 ianuarie, judec─âtorul Anthony Kelly a anulat decizia autorit─â┼úilor de anulare a vizei lui Djokovic ┼či a ordonat ca sportivului s─â i se permit─â s─â r─âm├ón─â ├«n Australia. Lui i se va returna pa┼čaportul, judec─âtorul ordon├ónd s─â fie eliberat imediat din centrul de carantinare unde a fost ╚Ťinut de la ├«nceputul scandalului.

Tenismenul a venit ├«n Australia pentru a participa la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care ├«ncepe la 17 ianuarie. Chiar dac─â nu e vaccinat, el a spus c─â a fost bolnav ├«n luna decembrie de coronavirus ╚Öi de aceea poate intra ├«n Australia ╚Öi f─âr─â vaccin. ├Än plus, el beneficia de o viz─â din partea organizatorilor, care i-ar fi permis s─â intre ├«n ╚Ťara-continent ╚Öi f─âr─â vaccinul obligatoriu. Numai c─â miercuri, 5 ianuarie, a fost oprit 8 ore ├«n vam─â, iar viza i-a fost anulat─â. A fost plasat ├«ntr-un centru de carantin─â pentru imigran╚Ťi ├«n a╚Öteptarea procesului apelului pe care l-a depus ╚Öi care ar fi trebuit s─â se judece ini╚Ťial joi. Numai c─â, pentru a avea timp s─â studieze cazul, judec─âtorul a decis am├ónarea lui p├ón─â luni, 10 ianuarie, iar acum a dat verdictul.

Novak Djokovic este de 9 ori campion la Australian Open ╚Öi de 20 de ori c├ó╚Ötig─âtor ├«n turneele de Grand Slam. El ar putea stabili un nou record al titlurilor de Mare ╚ślem c├ó╚Ötigate dac─â se va impune la Melbourne, la turneul care va ├«ncepe luni, 17 ianuarie.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg
ilie dumitrescu jpg
stefanescu sepsi bucurie jpg